Članci

Ova biljka je melem za ZALJUBLJENO i BOLESNO srce

Srdačica Leonurus cardiaca na stolu pored staklene bočice sa eteričnim uljem

Srdačica (Lat: Leonurus cardiaca) je u doba romantike bila simbol prikrivene ljubavi, a ona zapravo leči srce od svih bolesti, pa i ljubavnih jada. Ima je u celom svetu, i njeno dejstvo je manje više poznato svim narodima. Pravi je melem za emocije, bez obzira čime su izazvane.

Ova biljka je vrlo gorka, i ta gorčina je upravo lek za srce – smanjuje krvni pritisak, dobar je diuretik, blokira kalcifikaciju arterija… Ekstrat ove biljke se koristi kod tretmana blažih oblika bolesti srca i kardiovaskularnih problema. Takođe, posebno je efikasna kod ubrzanog rada srca, smanjuje rizik od nastanka krvnih ugrušaka i začepljenja vena, od čega pati 80% pacijenata sa kardiovaskularnim tegobama.

Smatra se da je srdačica takođe izuzetno efikasna u lečenju tahikardije, naročito kada ona nastaje zbog neke vrste uznemirenosti. Zato se, pre svega, koristi za sve srčane tegobe, koje su nastale stresom, zbog teznije, ili možda anksioznosti. Ovi problemi prate i ljubavne jade, pa tako „leči“ od neuzvraćene ljubavi. Stoga se još i naziva i kopriva od srca, ili srčenica.

Štitna žlezda takođe može da se zaštiti upotrebom srdačice, naročito kada je reč o njenoj hiperaktivnosti. Samim tim, i u ovom slučaju štiti srce od posledica ovakvog rada štitne žlezde, a i istovremeno je smiruje. Od njenog stanja zavisi i rad drugih organa, a ova travka ima i izraženo sedativno i spazmolitično dejstvo.

Zato je srdačica ušla u sastav naših biljnih kapi br. 34 Corvit, koje pripadaju kompletu br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije. Za dejstvo ove biljke zaista bi se moglo reći da je magično, jer ne pomaže samo stabilizaciji emocija, već i kod angine pektoris, post – infarktnog stanja, poboljšava cirkulaciju, reguliše holesterol, smiruje i blagotvorno deluje na srčani ritam, a ima i povoljan uticaj na rad srčanog mišića.

Za efikasnost ove biljke zna se od Kine do Amerike, preko Evrope u čiju je farmakopeju i ušla,i to je samo jedan od razloga što se nalazi u našim biljnim preparatima, o čijem blagotvornom dejstvu možete i sami da se uverite.

Zbog svega toga srdačica ulazi u sastav BIOTEO biljnog kompleta br.1 Antistres+Corvit+Cirkul namenjenog zdravlju srca i kardiovaskularnog sistema.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

    • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
    • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
    • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

PORUČIVANJE PUTEM SAJTA

Bio-Teo biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem: https://bioteo.com/proizvod/antistres-corvit-cirkul-za-ublazavanje-stresa-pravilan-rad-srca-i-poboljsanje-cirkulacije/

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link https://bioteo.com/lokacije/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *