ImunoDetox – biljne kapi br. 16 ZA IMUNITET, DETOKSIKACIJU I PROTIV ALERGIJA

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Rešenje broj: 14652/2019

grb Ministarstva zdravlja Republike Srbije
 

1200RSD

  • Za jačanje imuniteta
  • Protiv alergija
  • Dopuna uz komplet za pluća u slučaju astme ili alergijskog bronhitisa
  • Pomaže kod anemija (malokrvnosti)
  • Za detoksikaciju čitavog organizma
  • Poboljšava krvnu sliku

Kod rinistisa, alergijskog bronhitisa ili alergiske astme, sklonisti ka čestim upalama respiratornog trakta, savetujemo vam da uz ove kapi pijete i naš biljni komplet br. 6 za pluća o kome više možete pročitati klikom OVDE.

Napomena: Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno.

Uz upotrebu biljnih kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom!

1200RSD

ImunoDetox – biljne kapi br. 16
ZA IMUNITET, DETOKSIKACIJU I PROTIV ALERGIJA

1200 RSD

Pozovite nas na: 062/336-336

 

Opis

Opis proizvoda:

Proizvod na bazi ekstrakata korena koprive (Urtica dioica), korena lincure (Gentiana lutea), lista koprive (Urtica dioica), korena vodopije (Cichorium intybus), lista kupine (Rubus fruticosus), korena čička (Arctium lappa) i korena maslačka (Taraxacum officinale). Koriste se kao dopuna ishrani i namenjene su jačanju oslabljenog imuniteta, osobama podložnim alergijama, čestim upalama raspiratornog sistema, rinitisu, laringitisu, ali takođe i osobama koje pate od anemije i za poboljšanje krvne slike uopšte. Takođe, preporučuje se za detoksikaciju organizma.

100 ml PROIZVODA SADRŽI:
Vodeno-etanolni ekstrakt korena koprive (Urtica dioica L., DER 1:3, etanol 40% v/v) 30 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt lista koprive (Urtica dioica L., DER 1:3, etanol 40 % v/v) 30 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt korena lincure (Gentiana lutea L., DER 1:4, etanol 40% v/v) 22 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt herbe hajdučke trave (Achillea millefolium L., DER 1:3, etanol 40% v/v) 3 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt korena vodopije (Cichorium intybus L., DER 1:3, etanol 40% v/v) 3 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt lista kupine (Rubus fruticosus L., DER 1:3, etanol 40 % v/v) 3 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt korena čička (Arctium lappa L., DER 1:3, etanol 40 % v/v) 3 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt korena maslačka (Taraxacum officinale G.H.Weber ex Wiggers, DER 1:3, etanol 40% v/v) 3 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt lista uskolisne bokvice (Plantago lanceolata L., DER 1:3, etanol 40% v/v) 3 ml

SASTOJCI: vodeno-etanolni ekstrakti korena i lista koprive, korena lincure, herbe hajdučke trave, korena vodopije, lista kupine, korena čička, korena maslačka i lista uskolisne bokvice.

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA: Kapi se uzimaju 2-3 puta dnevno sa vodom, sokom ili čajem (poželjno od koprive).

Osobama koje prvi put uzimaju proizvod, preporučuje se da tokom prve nedelje uzimaju po 10 kapi kako je opisano, druge nedelje po 20, treće po 30 i nadalje do maksimalnih 60 kapi.

I nedelja II nedelja III nedelja IV nedelja V nedelja VI nedelja na dalje
10 kapi 20 kapi 30 kapi 40 kapi 50 kapi 60 kapi 60 kapi

Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 3 bočice u kontinuitetu uz primenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara.

Najbolje biljke za jačanje imuniteta, protiv alergija i za detoksikaciju organizma

Česta pitanja korisnika

Pijem lekove. Da li smem da pijem Bio-Teo biljne kapi?

Bio-Teo biljne kapi nemaju poznatih kontraindikacija sa lekovima, drugim dijetetskim suplementima ili sastojcima hrane. Jedino savetujemo da se napravi pauza 30-60 minuta između uzimanja lekova i naših kapi za najbolje rezultate.

Imao sam operaciju, da li smem da pijem Vaše kapi?

Bio-Teo biljne kapi smeju slobodno piti osobe koje su imale neku hiruršku intervenciju bez bojazni od komplikacija. Tek operisanim osobama savetujemo da sačekaju minimum mesec dana nakon operacije pre nego što se uključe naše biljne kapi.

Počeo sam da pijem Vaše kapi i osećam se mnogo bolje! Da li smem da izbacim lekove?

Nemojte izbacivati, niti smanjivati redovnu terapiju bez prethodne konsultacije sa svojim lekarom i izvršene objektivne zdravstvene kontrole.

Da li ove kapi mogu da piju i deca? 

Mogu ih koristiti i deca, ali prema zvaničnom stručnom mišljenju Farmaceutskog fakulteta konto kog smo dobili i rešenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije postoji napomena da je za osobe mlađe od 18 godina potrebna konsultacija od strane lekara/pedijatra pošta kapi sadrže i alkohol u veoma maloj dozi kada se pije po uputstvu.

Međutim, naša dugogodišnja praksa je da deca starija od 6 godina piju po onoliko kapi koliko imaju godina. Upotreba naših proizvoda na ovaj način ne predstavlja rizik po zdravlje deteta, već naprotiv – pokazalo se izuzetno delotvorno i imali smo jako dobrih rezultata upravo kod dečijih alergija sa kapima br. 16 ImunoDetox, ali i kod dečije astme sa kompletom br. 6 za pluća i disajne puteve.

Tokom hiljada godina proizvodi od lekovitog bilja, kao jedina lekovita sredstva, upotrebljavani su i za lečenje dece. Poslednjih godina, popularnost fitoterapijskih sredstava raste obzirom na sve veći broj roditelja koji okleva da za dečje zdravstvene tegobe koristi sintetske lekove, već se često okreću „prirodnim“ sredstvima lečenja.

Širok terapeutski spektar ovih kapi čini ih pogodnim za upotrebu kod dece, čiji organizam ima veliku sposobnost obnove i oporavka. Blagotvorni efekti lekovitog bilja predstavljaju sinergiju različitih jedinjenja.

Da li mogu da kupim Vaše kapi u mom gradu?

Bio-Teo Centar kapi br. 16 možete kupiti u našoj maloprodaji u Beogradu, na adresi Prizrenska 9, Stari grad.

Listu svih ostalih prodajnih mesta možete pogledati klikom ovde: www.bioteo.com/lokacije

Takođe, u sve ostale gradove i naseljena mesta na teritoriji Srbije šaljemo kurirskom službom Post Express. Vreme dostave je 1-3 radna dana, a cena je 300 dinara.

Plaćanje je pouzećem prilikom dostave ili putem platnih kartica na našem sajtu.

Da li šaljete u Bosnu i Hercegovinu?

Bio-Teo centar ima registrovano preduzeće i u BiH. Naša adresa je Kralja Petra I, 74400 Derventa. Cena kompleta je ista kao i u Srbiji — tj. 24 KM, dok je cena dostave 5 KM. Vreme isporuke 1-3 radna dana. Plaćanje je pouzećem prilikom dostave.

Da li šaljete u Crnu Goru?

Šaljemo. Cena kapi je 11€, a dostave 3€. Plaćanje je pouzećem prilikom dostave (ili putem platnih kartica na našem sajtu). Vreme dostave je 1-3 radna dana.

Da li šaljete u ostale zemlje sveta?

Šaljemo, ali je potrebno da se plati debitnom ili kreditnom karticom putem sajta, ili putem bankovnog transfera (izvoda).

Cena dostave je po sledećoj tabeli:

Srbija: 300 din.
Bosna i Hercegovina: 5 KM
Crna Gora: 3€

Zona I
Hrvatska, Slovenija, Makedonija
Zona II
Ostale zemlje Evrope
Zona III
Zemlje Azije i Afrike
Zona IV
Amerika, Australija i ostale zemlje
(1000 rsd) oko 8.5€ (1990 rsd) oko 17€ (2300 rsd) oko 19€ (2500 rsd) oko 21€

* Cene u Evrima su informativne i izračunate po kursu od 1€ = 118 rsd.

Ukoliko nisam iz Srbije, a plaćam karticom, u kojoj valuti vršim plaćanje?

Plaćanje putem kartica možete izvršiti u bilo kojoj valuti, ali će se ta valuta konvertovati u srpske dinare (RSD) po kursu na dan. Cene su iskazane u dinarima.

Koliko bočica kapi je potrebno popiti da bi bili vidljivi prvi rezultati?

Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje dve bočice kapi za redom, a zatim može da se napravi pauza od dve nedelje pa da se nastavi dalje sa sledećim bočicom. Obično tokom prve godine korisnici popiju između 2 i 8 bočica kapi, a zatim po jednu ili dve godišnje.

Fitoterapeutski pristup lečenju je dosta drugačiji od pristupa zvanične medicine. Prvo i osnovno, terapija mnogo duže traje i moglo bi se reći da je u pitanju konstantna preventiva ili borba za zdravlje. Potrebno je mnogo više strpljenja, posvećenosti i samodiscipline, ali su zato i rezultati trajniji jer se ne leče samo simptomi, već se trudimo da nađemo koren tj. uzrok bolesti.

Svim svojim korisnicima prvo savetujemo da, ukoliko puše, odmah ostave cigarete. Zatim, da povedu računa o ishrani, da smanje unos masne i jako začinjene hrane kao i transmasti, a da pojačaju unos mononezasićenih i polinezasićenih masti (posebno Omega-3) masti. Zatim da unose dovoljno vlakana i tečnosti, da budu umereni u piću. Ukoliko su gojazni da pokušaju da redukuju telesnu masu. Da uključe blagu fizičku aktivnost 2-3 puta nedeljno, idealno bi bilo u društvu jer je emotivna podrška izuzetno važna. Studija je pokazala da se procentualno osobe koje imaju emotivnu podršku brže i lakše oporavljaju i vraćaju u normalne životne tokove.

Ukoliko biljne kapi piju osobe koje misle da su teži bolesnici ili osetljivije osobe na hranu, piće i slično kako postupiti?

Takve osobe mogu da uzimaju po 5 kapi i duži vremenski period od 7 dana, odnosno tokom cele prve bočice, zatim povećavati dozu kod druge bočice na onoliki broj kapi pri kojima se najbolje osećate, ali do maksimalne doze od 30 kapi.

Da li se i druge naredne kapi piju postepeno od 5 do 30 kapi?

Ne. Drugi i naredne kapi se piju odmah sa po 30 kapi. Ako je nekom odgovaralo da ostane pri prvoj turi npr. na 15 kapi, sa 15 kapi piće i naredne kapi, ali može da pokuša, ukoliko mu odgovara, i da poveća broj kapi do maksimalnih 30.

Sve tinkture se piju 2-4 puta na dan.

Kada se naše tinkture piju prvi put, piju se na sledeći način:

I nedelja II nedelja III nedelja IV nedelja V nedelja VI nedelja na dalje
5 kapi 10 kapi 15 kapi 20 kapi 25 kapi 30 kapi 30 kapi

Šta je čovekova bolest?

Teško je i danas dati odgovor na pitanje šta je čovekova bolest.

Mogli bi reći: čovekova bolest je opomena da ima i dušu, ona dođe i opet prođe (bolest) kao san, kao opomena!

Zato celovite metode i sam čovek načinom ishrane, života i rada najbolje pomažu.

Kontakt