Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne organe ČISTI PLUĆA I BRONHIJE

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Rešenje broj: 14654/2019

grb Ministarstva zdravlja Republike Srbije
 

2240RSD

  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  • Rastvara i smekšava sluz
  • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa

Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Saznajte više klikom OVDE.

Napomena: prvi komplet se pije 30 do 45 dana, svaki sledeći 20 do 30 dana. Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača).

Uz upotrebu biljnog kompleta ili kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom!

Katalog svih biljnih kompleta: POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

2240RSD

Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne organe
ČISTI PLUĆA I BRONHIJE

2240 RSD

Pozovite nas na: 064/33-77-890

Kategorija:
 

Opis

Opis proizvoda:

Komplet sastavljen od 2 različita proizvoda (biljnih kapi) namenjen zdravlju respiratornih organa. Pomaže kod bronhitisa, alergijskog bronhitisa, alergija i astme. Stvara otpornost organizma na prehlade i infekcije disajnih organa. Preporučuje se za jačanje imunološkog sistema kod osoba sklonih alergijama.

Bronhostop biljne kapi br. 43 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata herbe timijana (Thymus vulgaris), korena belog sleza (Althaea officinalis), herbe crnog sleza (Malva silvestris), korena jagorčevine (Primula veris) i korena omana (Inula helenium).

Pneumodetox biljne kapi br. 44 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata lista bokvice (Plantago lanceolata), herbe majčine dušice (Thymus serpyllum), herbe plućnjaka (Pulmonaria officinalis), cveta, lista i korena divizme (Verbascum phlomoides), herbe dobričice (Glechoma hederacea) i lista bršljana (Hedera helix).

Proizvod je komplet sastavljen od 2 različita proizvoda.

BRONHOSTOP biljne kapi br. 43 – 100 ml proizvoda sadrži:

Vodeno-etanolni ekstrakt herbe timijana (Thymus vulgaris L. DER 1:4, etanol 40 v/v) – 20 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt korena belog sleza (Althaea officinalis L., DER 1:4, etanol 40 v/v) – 20 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt herbe crnog sleza (Malva silvestris L., DER 1:4, etanol 40 v/v) – 20 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt korena jagorčevine (Primula veris L.Huds., DER 1:4, etanol 40 v/v) – 20 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt korena omana (Inula helenium L., DER 1:4, etanol 40 v/v) – 20 ml

SASTOJCI: vodeno-etanolni ekstrakti herbe timijana, korena belog sleza, herbe crnog sleza, korena jagorčevine i korena omana.
Energetska vrednost manja od 50 kJ/12 kcal na 100 ml

PNEUMODETOX biljne kapi br. 44 – 100 ml proizvoda sadrži:

Vodeno-etanolni ekstrakt lista bokvice (Plantago lanceolata L.), DER 1:4, etanol 40 v/v) – 20 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt herbe majčine dušice (Thymus serpyllum L.), DER 1:4, etanol 40 v/v) – 20 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt herbe plućnjaka (Pulmonaria officinalis L.), DER 1:4, etanol 40 v/v) – 15 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt cveta, lista i korena divizme (Verbascum phlomoides L., DER 1:4, etanol 40 v/v) – 15 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt herbe dobričice (Glechoma hederacea L.), DER 1:4, etanol 40 v/v) – 15 ml
Vodeno-etanolni ekstrakt lista bršljana (Hedera helix L.), DER 1:4, etanol 40 v/v) – 15 ml

SASTOJCI: vodeno-etanolni ekstrakti lista bokvice, herbe majčine dušice, herbe plućnjaka, cveta, lista i korena divizme, herbe dobričice i lista bršljana.
Energetska vrednost manja od 50 kJ/12 kcal na 100 ml

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA: Komplet sadrži 2 vrste biljnih kapi koje se uzimaju 2-4 puta dnevno 10 minuta pre obroka ili 30 minuta posle, sa vodom, sokom ili čajem (poželjno od koprive), sa pauzama od 5-15 minuta između svakog uzimanja kapi iz bočica kompleta, pri čemu redosled nije presudan.

Osobama koje prvi put uzimaju proizvod, preporučuje se da tokom prve nedelje uzimaju po 5 kapi kako je opisano, druge nedelje po 10, treće po 15 i nadalje do maksimalnih 30 kapi.

I nedelja II nedelja III nedelja IV nedelja V nedelja VI nedelja na dalje
5 kapi 10 kapi 15 kapi 20 kapi 25 kapi 30 kapi 30 kapi

Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu uz primenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara, zatim je potrebno napraviti pauzu od 7 do 14 dana i nakon toga po potrebi (slobodno može da se koristi i do 10 kompleta godišnje).

Najbolje biljke za pluća i disajne organe

Utisci korisnika

Česta pitanja korisnika

Pijem lekove. Da li smem da pijem Bio-Teo biljne kapi?

Bio-Teo biljne kapi nemaju poznatih kontraindikacija sa lekovima, drugim dijetetskim suplementima ili sastojcima hrane. Jedino savetujemo da se napravi pauza 30-60 minuta između uzimanja lekova i naših kapi za najbolje rezultate.

Imao sam operaciju, da li smem da pijem Vaše kapi?

Bio-Teo biljne kapi smeju slobodno piti osobe koje su imale neku hiruršku intervenciju bez bojazni od komplikacija. Tek operisanim osobama savetujemo da sačekaju minimum mesec dana nakon operacije pre nego što se uključi naš biljni komplet.

Počeo sam da pijem Vaše kapi i osećam se mnogo bolje! Da li smem da izbacim lekove?

Nemojte izbacivati, niti smanjivati redovnu terapiju bez prethodne konsultacije sa svojim lekarom i izvršene objektivne zdravstvene kontrole.

Da li mogu da kupim Vaše kapi u mom gradu?

Bio-Teo Centar komplet br. 6 za pluća i disajne organe možete kupiti u našoj maloprodaji u Beogradu, na adresi Sinđelićeva 3 (Vukov spomenik) od ponedeljka do petka od 9 do 17h.

Listu svih ostalih prodajnih mesta možete pogledati klikom ovde: www.bioteo.com/lokacije

Takođe, u sve ostale gradove i naseljena mesta na teritoriji Srbije šaljemo kurirskom službom Daily Express. Vreme dostave je 1-3 radna dana, a cena je 200 dinara.

Plaćanje je pouzećem prilikom dostave ili putem platnih kartica na našem sajtu.

Da li šaljete u Bosnu i Hercegovinu?

Bio-Teo centar ima registrovano preduzeće i u BiH. Naša adresa je Kralja Petra I, 74400 Derventa. Cena kompleta je ista kao i u Srbiji — tj. 47 KM, dok je cena dostave 8 KM. Vreme isporuke 1-3 radna dana. Plaćanje je pouzećem prilikom dostave.

Ukoliko se odlučite, u okviru jedne iste porudžbine možete uzeti 2 (ili više) biljna kompleta, što i savetujemo radi najboljeg učinka, a i manje cene dostave.

Da li šaljete u Crnu Goru?

Šaljemo. Cena kompleta je 19€, a dostave 3€. Plaćanje je pouzećem prilikom dostave (ili putem platnih kartica na našem sajtu). Vreme dostave je 1-3 radna dana.

Da li šaljete u ostale zemlje sveta?

Šaljemo, ali je potrebno da se plati debitnom ili kreditnom karticom putem sajta, ili putem bankovnog transfera (izvoda).

Cena dostave je po sledećoj tabeli:

Srbija: 200 din.
Bosna i Hercegovina: 8 KM
Crna Gora: 3€

Zona I
Hrvatska, Slovenija, Makedonija
Zona II
Ostale zemlje Evrope
Zona III
Zemlje Azije i Afrike
Zona IV
Amerika, Australija i ostale zemlje
(1000 rsd) oko 8.5€ (1990 rsd) oko 17€ (2300 rsd) oko 19€ (2500 rsd) oko 21€

* Cene u Evrima su informativne i izračunate po kursu od 1€ = 118 rsd.

Ukoliko nisam iz Srbije, a plaćam karticom, u kojoj valuti vršim plaćanje?

Plaćanje putem kartica možete izvršiti u bilo kojoj valuti, ali će se ta valuta konvertovati u srpske dinare (RSD) po kursu na dan. Cene su iskazane u dinarima.

Koliko kompleta je potrebno popiti da bi bili vidljivi prvi rezultati?

Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje dva kompleta za redom, a zatim može da se napravi pauza od dve nedelje pa da se nastavi dalje sa sledećim kompletom. Obično tokom prve godine korisnici popiju između 2 i 8 kompleta, a zatim po jedan ili dva godišnje.

Fitoterapeutski pristup lečenju je dosta drugačiji od pristupa zvanične medicine. Prvo i osnovno, terapija mnogo duže traje i moglo bi se reći da je u pitanju konstantna preventiva ili borba za zdravlje. Potrebno je mnogo više strpljenja, posvećenosti i samodiscipline, ali su zato i rezultati trajniji jer se ne leče samo simptomi, već se trudimo da nađemo koren tj. uzrok bolesti.

Svim svojim korisnicima prvo savetujemo da, ukoliko puše, odmah ostave cigarete. Zatim, da povedu računa o ishrani, da smanje unos masne i jako začinjene hrane kao i transmasti, a da pojačaju unos mononezasićenih i polinezasićenih masti (posebno Omega-3) masti. Zatim da unose dovoljno vlakana i tečnosti, da budu umereni u piću. Ukoliko su gojazni da pokušaju da redukuju telesnu masu. Da uključe blagu fizičku aktivnost 2-3 puta nedeljno, idealno bi bilo u društvu jer je emotivna podrška izuzetno važna. Studija je pokazala da se procentualno osobe koje imaju emotivnu podršku brže i lakše oporavljaju i vraćaju u normalne životne tokove.

Ukoliko biljne kapi piju osobe koje misle da su teži bolesnici ili osetljivije osobe na hranu, piće i slično kako postupiti?

Takve osobe mogu da uzimaju po 5 kapi i duži vremenski period od 7 dana, odnosno tokom celog prvog kompleta, zatim povećavati dozu kod drugog kompleta na onoliki broj kapi pri kojima se najbolje osećate, ali do maksimalne doze od 30 kapi.

Da li se i drugi naredni kompleti piju postepeno od 5 do 30 kapi?

Ne. Drugi i naredni biljni kompleti se piju odmah sa po 30 kapi. Ako je nekom odgovaralo da ostane pri prvom kompletu npr. na 15 kapi, sa 15 kapi piće i naredni komplet, ali može da pokuša, ukoliko mu odgovara, i da poveća broj kapi do maksimalnih 30 kapi.

Sve tinkture se piju 2-4 puta na dan. Između tinktura napraviti pauzu 5-15 minuta. Redosled kojim pijete je nebitan.

Kada se naše tinkture piju prvi put, piju se na sledeći način:

I nedelja II nedelja III nedelja IV nedelja V nedelja VI nedelja na dalje
5 kapi 10 kapi 15 kapi 20 kapi 25 kapi 30 kapi 30 kapi

Zašto se preporučje uzimanje više vrsta kapi kao jedan komplet?

Uzimanje biljnih kapi u vidu kompleta se preporučuje jer one međusobno imaju sinergističko-dopunjujuće dejstvo i na taj način najbolje i najbrže deluju na zdravlje kardio-vaskularnog i nervnog sistema, kao i na oporavak čitavog organizma.

Cilj našeg delovanja je maksimalno pomoći, a nikako naškoditi što je ostvarivo pošto su ovo prirodni proizvodi bez kontraindikacija ukoliko se pravilno uzimaju. Da bi čoveku maksimalno pomogli mi vršimo kombinaciju pojedinačnih proizvoda i kompleta kako bi delovali na organizam celovito na fizičkom (hemijskom) planu. Ne treba zaboraviti da je čovek-ćelija, celina:

  1. materijalnog (hemijskog) – pri čemu mi delujemo našim proizvodima,
  2. psihobioenergetskog (gde takođe mi delimično delujemo na bioenegetske procese u ćeliji) i
  3. duševno-duhovno.

Na psihobioenergetsko i duševno – duhovno deluje sam čovek na sebe svojim radom tj. načinom života gde veliku ulogu ima sredina u kojoj živi. Zbog svih tih faktora mi ne možemo nekome obećati ili proreći isceljenje, ali možemo pokušati.

U čoveku-ćeliji se odvijaju vidljivi i nevidljivi procesi u organizmu. Kakve će se promene dešavati u ćeliji i u nama samima zavisi od naše slobodne volje tj. izbora.

Šta je čovekova bolest?

Teško je i danas dati odgovor na pitanje šta je čovekova bolest.

Mogli bi reći: čovekova bolest je opomena da ima i dušu, ona dođe i opet prođe (bolest) kao san, kao opomena!

Zato celovite metode i sam čovek načinom ishrane, života i rada najbolje pomažu.

Kontakt