SPECIJALNA PONUDA: Biljne kapi br. 63 + biljne kapi br. 16

Akcija!
 

1870RSD

Živimo u vremenu u kom smo izloženi delovanju toksina svakoga dana, bilo da se oni nalaze u vodi, vazduhu ili zemlji i zato je postalo neophodno da barem 2 puta godišnje uradimo jedno detaljno čišćenje našeg organizma. Svako čišćenje organizma treba da počne od jetre, koja je laboratorija našeg tela, i da bismo to uspeli da ga obavimo efikasno, tj. uz pomoć lekovitih biljaka, tu su Bio-Teo biljne kapi br. 63 koje deluju povoljno prvenstveno na jetru, kao i na druge organe za varenje.

Pored ovih kapi, kako bi se čišćenje organizma obavilo na jedan potpun, komplementaran način, tu su nezamenjive i Bio-Teo biljne kapi br. 16 koje deluju imunomodulatorno (fino podešavaju naš imuni sistem), a i jako su dobre kada su alergije u pitanju.

Zbog visoke koncentracije ekstrakta korena koprive, takođe su se odlično pokazale kod hiperplazije (uvećane) prostate kod muškaraca, a zahvaljujući opet velikoj koncentraciji ekstrakta lista koprive, jako su dobre protiv anemija. Sadrže i maslačak i čičak, dve izuzetne biljke, bez kojih se ne može zamisliti kompletan detox, odnosno čišćejne organizma, jel deluju i na jetreu, kao i na bubrege koji su takođe jako važni u ovom procesu čišćenja našeg tela od nagomilanih otrova i od toksina kojima smo konstantno izloženi.

Ukoliko imate još neke probleme sa digestivnim traktom kao što su kiselina, problemi sa želucem, radom creva, opstipacijom itd. onda je za vas idealan Bio-Teo komplet br. 3 za stomak koji u svom sasavu pored Bio-Teo biljnih kapi br. 63 sadrži još jednu dodatnu bočicu kapi za organe za varenje.

1870RSD

SPECIJALNA PONUDA: Biljne kapi br. 63 + biljne kapi br. 16

1870 RSD

Pozovite nas na: 062/336-336

Kategorija: