Članci

DOBRODOŠLI U SEZONU PREHLADA! Objasnićemo vam kako odabrane biljke mogu da zaštite vaša pluća

Devojka diše duboko

S početkom septembra, promene nisu rezervirane samo za temperaturu i okoliš, već i za naše zdravlje. Prehlade često vrebaju tokom ovog razdoblja, a rizik se posebno povećava zbog povratka dece u školske klupe i varijabilnih vremenskih uslova.

Statistike nam pokazuju da se broj oboljelih od prehlada značajno povećava tokom jeseni i zime, što može ozbiljno uticati na naše disajne puteve.

U nastavku, istražujemo različite vrste čajeva koje možete pripremiti i kako doprinose zaštiti vaših pluća tokom ove sezone:

Nakon što smo čuli sve što gospodin Momčilo ima da kaže o raznovrsnim čajevima koji blagotvorno utiču na zdravlje disajnih puteva, vreme je da se pozabavimo konkretnim rešenjima za zaštitu naših pluća tokom sezone prehlada.

BIOTEO biljni komplet br. 6 ZA PLUĆA

Ovaj sveobuhvatni proizvod je pažljivo osmišljen kako bi podržao vaše disajne puteve i pomogao vam u borbi protiv sezonskih izazova. Sastoji se od dva proizvoda: Biljne kapi br. 43 i Biljne kapi br. 44, sa specifičnim formulacijama koje su pažljivo birane radi ostvarivanja optimalnog efekta.

BIOTEO biljni komplet br. 6 za pluća možete poručiti klikom OVDE po ceni od 2340 RSD ili pozivom na brojeve telefona 062/336-336 i 064/33-77-890.

Kako se ove kapi koriste?

BIOTEO biljne kapi br. 16 IMUNODETOX

Kao komplementarne kapi preporučujemo da se koriste i BIOTEO kapi br. 16 ImunoDetox uporedo sa BIOTEO kompletom br. 6 za pluća. Sa ekstraktima korena i lista koprive, korena lincure, herbe hajdučke trave, korena vodopije, lista kupine, korena čička, korena maslačka i lista uskolisne bokvice. Ovi sastojci imaju potencijal da poboljšaju tonus organizma i funkciju imunološkog sistema.

BIOTEO biljne kapi br. 16 ImunoDetox možete poručiti klikom OVDE po ceni od 1200 RSD ili pozivom na brojeve telefona 062/336-336 i 064/33-77-890.

U vreme kada je jačanje imunološkog sistema od ključnog značaja, BIOTEO Biljne kapi br. 16 IMUNODETOX je vaša podrška u očuvanju vitalnosti i otpornosti organizma.

Ne čekajte da se suočite sa sezonskim izazovima nespremni. Bio-Teo vam pruža sredstva koja su potrebna za podršku i jačanje vašeg imunološkog sistema. Nabavite svoj komplet i započnite put ka boljem zdravlju danas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *