Članci

BILJKE koje morate imati u svojoj kući tokom SEZONA PREHLADA

Danas ćemo istražiti fascinantni svet lekovitih biljaka za pluća i disajne organe. Momčilo Antonijević, naš novinar i narodni travar, će vas voditi kroz ovu edukativnu vožnju. Otkrićemo vam koje biljke blagotvorno deluju na vaše respiratorne organe i kako ih možete iskoristiti za očuvanje zdravlja tokom sezone prehlada. Bez daljeg odlaganja, prepustite se ovom inspirativnom putovanju u svet prirodnog lečenja:


BIOTEO biljni komplet br. 6 ZA PLUĆA

Ovaj sveobuhvatni proizvod je pažljivo osmišljen kako bi podržao vaše disajne puteve i pomogao vam u borbi protiv sezonskih izazova. Sastoji se od dva proizvoda: Biljne kapi br. 43 i Biljne kapi br. 44, sa specifičnim formulacijama koje su pažljivo birane radi ostvarivanja optimalnog efekta.

BIOTEO biljni komplet br. 6 za pluća možete poručiti klikom OVDE po ceni od 2340 RSD ili pozivom na brojeve telefona 062/336-336 i 064/33-77-890.

Kako se ove kapi koriste?

Glavni saveznik kompletu za pluća su BIOTEO biljne kapi br. 16 ImunoDetox.

BIOTEO biljne kapi br. 16 IMUNODETOX

Kao komplementarne kapi preporučujemo da se koriste i BIOTEO kapi br. 16 ImunoDetox uporedo sa BIOTEO kompletom br. 6 za pluća. Sa ekstraktima korena i lista koprive, korena lincure, herbe hajdučke trave, korena vodopije, lista kupine, korena čička, korena maslačka i lista uskolisne bokvice. Ovi sastojci imaju potencijal da poboljšaju tonus organizma i funkciju imunološkog sistema.

BIOTEO biljne kapi br. 16 ImunoDetox možete poručiti klikom OVDE po ceni od 1200 RSD ili pozivom na brojeve telefona 062/336-336 i 064/33-77-890.

U vreme kada je jačanje imunološkog sistema od ključnog značaja, BIOTEO Biljne kapi br. 16 IMUNODETOX je vaša podrška u očuvanju vitalnosti i otpornosti organizma.

Ne čekajte da se suočite sa sezonskim izazovima nespremni. Bio-Teo vam pruža sredstva koja su potrebna za podršku i jačanje vašeg imunološkog sistema. Nabavite svoj komplet i započnite put ka boljem zdravlju danas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *