Članci

OPORAVAK MIŠIĆA: Ključna komponenta uspeha svakog sportiste – SAZNAJTE kako se vrhunski sportisti najbrže oporavljaju

Svaki sportista zna da je trening ključan za postizanje vrhunskih rezultata. Međutim, ono što se često previdi je važnost oporavka mišića nakon intenzivnih treninga. Prema globalnim istraživanjima, povrede mišića su jedan od glavnih razloga za odsustvo sportista sa terena. Upravo zato je pravilna regeneracija mišića postala imperativ za sve one koji žele da ostanu na vrhu svoje igre.

Upravo sa tim na umu, predstavljamo vam novi proizvod – BIOTEO Boswellia kapsule®. Formulisane sa inovativnom kombinacijom potpuno prirodnih sastojaka, ove kapsule su dizajnirane da podrže brz oporavak mišića, sprečavajući pucanje i povećavajući njihovu elastičnost. Osim toga, naša formula je podržana naučnim istraživanjima, što je čini idealnim izborom za sportiste koji traže prirodnu alternativu za podršku svom telu.

Bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac, pravilna regeneracija mišića je ključna za vaše performanse. Ne dozvolite da povrede uspore vaš napredak. Otkrijte moć BIOTEO Boswellia kapsula® i postavite nove standarde u svom sportu!

Sastojci: ekstrakt tamjana (oleogumirezina tamjanovca, Boswellia serrata Roxb. ex Colebr., Burseraceae) inkapsuliran lipozomima, lecitin soje, mikrokristalna celuloza, silicijum-dioksid), kapsula, magnezijum-stearat (sredstvo protiv zgrudnjavanja).

Ekstrakt tamjana doprinosi održanju normalne funkcije i zdravlja zglobova, gastrointestinalnog sistema i crevne sluzokože

Proizvod sadrži: 30 kapsula

Preporučena upotreba proizvoda: 1 kapsula dnevno.

Cena proizvoda: 3640 RSD

Informacije i poručivanje: https://www.bioteo.com/proizvod/boswellia-kapsule/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *