Zbog dijabetesa imao sam OSCILIRAJUĆI PRITISAK i velike probelem sa srcem koje je postajalo sve lošije i lošije, a onda sam pronašao odgovor na sve moje PROBLEME!

– Sa šezdeset pet godina postao sam veoma ozbiljan bolesnik. To što je počelo da mi se dogadja 1987. nije došlo iznenada jer sam više od deset godina „vukao“ povećan šećer u krvi. Na već stari dijabetes nadovezao mi se OSCILIRAJUĆI PRITISAK  koji se kretao od 140/80 do 200/100 mm, sve češće sam imao bolove ispod grudne kosti i gušenje. Lekari u Kliničkom centru „Dr Dragiša Mišović“ su mi sredinom 1987. predložili da prihvatim operaciju. Nisam imao kud. Tada su mi ugrađena tri baj-pasa. Na moju veliku žalost i posle ovog zahvata problemi sa srcem nisu prestali. Pritisak je i dalje oscilirao, imao sam bolove i gušenje, a šećer mi je bukvalno „podivljao“ pa su mi lekari dotadašnju terapiju zamenili insulinom. Od tada se moje zdravstveno stanje stalno pogoršavalo. Ono što mi je najteže padalo bilo je što me svaki fizički napor zamarao. EKG je svaki put pokazivao da je srce u sve lošijem stanju. Moj kardiolog je bio jako zabrinut.

– Po profesiji sam bio trgovac, ali nikada u toku svog radnog  staža  nisam pomišljao da me moja profesija neosetno troši. Shvatio sam da sam u nju ulagao mnogo više nego što je bilo nužno tek kada me stigla bolest. I, kao što sam već rekao, ugrađivanje tri baj-pasa nije popravilo stanje moga srca, a šećer se, i pored insulina, kretao oko 10 jedinica. Ipak sam sve to mogao nekako i da podnesem, ali mi u poslednje vreme najteže padalo što zbog opšte slabosti nisam mogao da se krećem. Veliki problem mi je predstavljala i staza duga stotinak metara, od kuće do centra Sopota i kada bi se odlučio da odem do centra za tu razdaljinu mi je bilo potrebno nekoliko sati pa sam zbog toga najradije ostajao u kući. To me je jako pogađalo.

– Jula prošle godine sam saznao za Bio-Teo centar. Iz nekoliko tekstova, koje sam pročitao o ljudima kojima su pomogli neki njegovi biljni preparati, shvatio sam da bi dobro bilo da ih i ja isprobam pa sam u julu uzeo jedan Bio-Teo komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem. Uputstva, koje sam dobio u Bio-Teo Centru, shvatio sam ozbiljno, ali nisam očekivao nikakvo čudo. Ipak sam posle tri nedelje osetio da mi se vraća snaga da mi srce radi i da se uopšte bolje osećam. Posle prvog uzeo sam i drugi komplet, a kada sam i njega potrošio shvatio sam da mi je ova terapija mnogo pomogla. Nisam više imao one bolove kao ranije, prestalo je i gušenje, a onu stazu od kuće do centra Sopota sada sam prelazio bez teškoća.

Posle dva Bio-Teo kompleta otišao sam svom kardiologu. Posle EKG-a lekar više nije imao zabrinut izraz lica, naprotiv rekao mi je da je sada moje srce u dosta pristojnom stanju, da više ne preskače kao nekada i da se oporavilo i ojačalo. To sam već i sam znao, ali sam iskreno da kažem, želeo da to čujem i od svog lekara. Od lekarke koja radi u Marićevom Centru saznao sam da njegova terapija može da mi pomogne i kod dijabetesa. Sada pijem treći komplet za srce, a uz njega i Bio-Teo komplet br. 2 ANTI-DIABET kao dodatnu terapiju za regulisanje šećera. Verujem u Bio-Teo biljne preparate i, kada budem imao prve rezultate, javiću vam da li su uspeli i u slučaju mog šećera.

Koje su najbolje bilke za snižavanje visokog šećera u krvi?

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

  • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
  • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
  • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Poručivanje putem sajta klikom na: https://www.bioteo.com/proizvod/antistres-corvit-cirkul-za-ublazavanje-stresa-pravilan-rad-srca-i-poboljsanje-cirkulacije/

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

⭐⭐⭐⭐⭐
Svetomir R, penzioner iz Sopota
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar