Srce radi normalno

Od srca bolujem već deset godina. Uz to sam stalno imala visok pritisak – izlazio je i na 200/120, brzo sam se zamarala i veoma mi je teško padao svaki fizički posao, ali ja sam se nekako borila. Sin me je dovodio ovde u Beograd na pretrage. Tada su mi ljekari ustanovili da imam ZAKRČENJE SRČANE ARTERIJE  i da mi krv nije dobra. Dali su mi ljekove i savjetovali da radi visokog pritiska držim dijetu. Tako sam godinama ljekovima i dijetom uspijevala da smirim i srce i pritisak, ali od prošle godine pa sve do proljetos iz dana u dan mi  je bivalo sve gore. Prije tri mjeseca nisam mogla da napravim ni nekoliko koraka, a da ne stanem, stalno me nešto vuklo da ležim. Ponekad mi se činilo da će mi srce svakog trenutka stati. Iz kuće sam mogla da izadjem samo rano ujutru i  pošto sunce zadje. I noge su mi stalno bile otečene a pritisak visok, ne da mi glavu podići. Ja sam žena sa sela pa sam naučila da radim i onda možete da zamislite kako je bilo mojoj duši: htjela bih da ponešto uradim i u kući i u bašti, a ne mogu da maknem!

Kada su mi donijeli ove biljne preparate od Marića odmah sam počela da ih uzimam, ali nisam vjerovala da meni više išta može pomoći. Ipak sam poslije sedam-osam dana zapazila da mi se snaga polako vraća. Prvo sam počela da radim po kući, a poslije desetak dana sam se osmjelila da i u baštu izadjem. Poslije dvije nedjelje osjećala sam se sasvim dobro pa sam po dvije kofe vode nosila da zalivam baštu. Srce je počelo normalno da mi radi i više nisam osjećala ni pritisak ni zamor. Prvi put poslije deset godina bez napora radim sve kućne poslove, a i u bašti treba mnogo toga uraditi. Sve mi je sada lakše pa mi se mili da radim.

Jelkin suprug Rajko dodaje:

„Marićevi biljni preparati su stvarno kod Jelke učinili čudo jer sam ja zimus vjerovao da neće dugo. Prije neki dan sam joj uzeo još jedan komplet jer njena bolest nije ni nastala za mjesec dana pa zbog toga treba duže liječenje iako se sada dobro osjeća.“

⭐⭐⭐⭐⭐
Jelka i Rajko T, iz Leštana
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar