Preko 30 godina bolujem od angine pektoris, sama terapije nije pomagala dok nisam otkrio ovo

– Ja sam veliki skeptik, na početku da Vam kažem, nisam verovao ni u šta. Zašto? Evo sada ću da Vam objasnim – ovako započinje razgovor naš sagovornik, Stevan (71).

– Od svoje 35e godine imam zdravstvenih problema. Tada mi je dijagnostikovana angina pektoris zbog koje sam, u narednom periodu, dobio vodu u plućima, hipertenziju, a cirkulacija mi je bila toliko loša da su mi ruke i stopala neretko dobijala plavu boju, znači nisu bila hladna, nego led ledena.

– Lekari su mi dali ne šaku, već 2 šake ozbiljnih lekova koji će da mi pomognu da se sve drži pod kontrolom i bude regulisano. Ja sam ih pio, jer sam morao. Nisam verovao da će da mi poprave stanje, ali je supruga pazila da sve uzimam, pa je tako i bilo – kroz smeh nam prepričava Stevan.

– Nosio sam vunene čarape, termo čarape, pokušavao sam na sve načine da se zagrejem, međutim ništa. Ništa nije pomagalo! Stanje mi nije bilo dobro, jednostavno to više nisam bio ja – svi ti silni lekovi nisu jednu stavku mogli da promene makar malo na bolje, nisam imao snage više da radim bilo šta, ni po kući, ni po dvorištu, postao sam jako nezadovoljan i klonuo sam duhom.

– U tom periodu, ćerka je došla kod nas i rekla nam za proizvode Bio-Teo Centra. Nije mi padalo na pamet da uzmem i to, pored svih onih lekova još mi samo bilje fali. Supruga je, sa druge strane, prihvatila da pije Bio-Teo komplet za dijabetes i rekao sam ako njoj bude bolje, onda ću i ja da uzmem taj komplet za srce o kom mi je ćerka pričala. Bio sam ubeđen da će to biti uzalud utrošeno vreme. Međutim, prevario sam se.

– Supruga je bila oduševljena. Dijabetes je počeo da ostavlja neke posledice kao što su umor, zamućen vid, manjak snage, a posle jednog popijenog kompleta za dijabetes Bio-Teo Centra, sve te posledice su nestale! Mislio sam da me zeza, da bi me naterala da uzmem kapi za srce, međutim video sam pozitivnu promenu na njoj svojim očima – naočare više nije koristila, ustajala je puna elana, radila je po kući i dvorištu. Onda sam rekao sebi, pa čekaj malo Stevane – ako može Rada, možeš i ti.

– Ćerka mi je donela Bio-Teo komplet br. 1 za srce i odmah sam počeo da ga pijem. Koristio sam ga kako i preporučuju i nakon drugog ispijenog kompleta, ja sam, ljudi moji, nov čovek. Hipertenziju više nemam, puls mi je regulisan, cirkulacija kao u mladića! Mogu da hodam i radim kao nekad, malo je reći da sam oduševljen. Bio-Teo me je vratio u život!

– Moram da napomenem da sam usled svih tih zdravstvenih problema imao i velike bolove u kičmi, kolenima, zglobovima… Kada sam shvatio da komplet br. 1 sjajno utiče na probleme sa srcem, zamolio sam ćerku da se raspita da li Bio-Teo ima nešto i za tu vrstu bolova. Donela mi je OS-M melem koji je odneo bol kao od šale. Namažem ga uveče pred spavanje i ujutru ustajem kao momak. Zato od sada na mom frižideru, na posebnom mestu, uvek možete videti Bio-Teo komplet br. 1 za srce i OS-M melem. Koristiću ih do kraja života koji se sigurno produžio zahvaljujući Bio-Teo proizvodima.

– Za kraj bih samo voleo da posavetujem sve ljude da ne budu skeptici kao ja, da sam prihvatio da pijem kapi onda kada mi je ćerka ponudila, još ranije bih se vratio u život.

Priroda zaista ima rešenje za svaki problem! – zadovoljno nam kaže Stevan.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

    • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
    • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
    • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar