Nakon što su poboljšali zdravstveno stanje, i dalje koriste pomoć prirode da ga održavaju takvim

Jelena iz Beograda popila je dva Bio-Teo kompleta br.1 za srce, kao i jedan komplet br. 6 za pluća i disajne organe, i kako sama kaže, izašla je iz zdravstvene krize, koju ne bi tako lako prebrodila, da sebi nije na ovaj način pomogla.

– Gubitak posla me je zaista uzdrmao, imam 50 godina i nije lako naći zaposlenje u ovom dobu, kada ni mladima to nije lako da pronađu – kaže Jelena.

– Prijateljica me je prvo savetovala da pomognem sebi i da se smirim, pa da će sve biti bolje. Poručila mi je oba kompleta, ali su mi naročito pomogle Antistres kapi iz kompleta br. 1 – dobila sam snagu, smirila se, a i bogami posle mesec dana uspela sam da nađem posao.

Sada pijem i kapi br. 63 za čišćenje jetre, i sve u svemu, bolje mi je – zadovoljno na kraju kaže Jelena.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

  • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
  • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
  • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Saznajte više klikom OVDE.

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar