Morala je da pronađe nešto što bi joj pomoglo da reši srčane probleme, okrenula se prirodi i nije pogrešila – saznajte zašto!

– Već duže od godinu dana pijem komplet br. 1 za srce BIO-TEO Centra, i prezadovoljna sam, prija mi, i dobro se osećam – kaže Gordana R. (50) iz Bajmoka. – Dok radim, nisam pod stresom, raspoloženija sam, i nije mi teško da budem ljubazna, što moj posao inače i zahteva.

– Radujem se rezultatima, jer iskreno nisam očekivala da će mi biti toliko bolje od ovog preparata. Naređali su se stresovi u porodici, a nakon gubitka oca, majci je bila preko potrebna moja pomoć, i stigli su me problemi sa mojim srcem. Tahikardija me je potpuno destabilizovala, doktor mi je prepisao terapija, ali problemi i nervoza nisu prolazili. Zbog toga sam pokušala da pronađem neki prirodni preparat, jer svi o tome danas pričaju. Odabrala sam BIO-TEO Centar, jer su veoma transparentni po pitanju svojih proizvoda i iskustva korisnika.

Već posle prvog kompleta, Gordana se, kaže, osećala mnogo bolje, a svaki sledeći joj je davao mnogo više snage.

– Danas ne mogu bez njih. Čine mi dobro, a tako jača sam korisnija i sebi, i drugima. Stres i nervoza napravili su i probleme u stomaku. Bolovi i grčevi su bili svakodnevni.

– Kada sam videla da je se pojavio i BIO-TEO komplet br. 3 za stomak, odmah sam ga poručila. Bilo mi je komplikovano da zbog posla idem kod lekara na analize, pa mi je dobro došlo da probam i ovaj preparata, naročito što sam stekla poverenje u BIO-TEO Centar, nakon iskustva sa kompletom br. 1. Popila sam dva kompleta br. 3, i odlično se osećam. Nema više grčeva, bolovi su prestali, i sve u stomaku se sredilo. Urednije jedem, a i mnogo bolje podnosim hranu, gotovo ništa od namirnica mi ne pravi probleme.

– Tahikardija je takođe nestala, iako su problemi ostali. Jača sam, i danas mnogo lakše obavljam sve. U godinama sam kada sam potrebna drugima, zapravo se uvek svi oslanjaju na srednju generaciju – kaže na kraju naša sagovornica.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

  • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
  • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
  • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar