Jake alergije su joj opasno ugrozile zdravlje, ali kada je potražila pomoć prirode, kvalitet života je porastao

– Prošle godine, u leto kada se korona malo stišala, imala sam strašnu prehladu, nastali su jaki napadi kašlja, ali bez olakšanja. Taj suvi kašalj me je prosto gušio. Nisam ništa mogla da izbacim, a pritisak i nagon da sve to izbacim su me dovodili u nepodnošljivo stanje. Moja prijateljica iz Vrbasa mi je rekla da ipak moram da uradim alergo – testove, i da to nije obična prehlada – kaže Nada D. (46) iz Kule.

– Lekari su rekli da imam suženje bronhija, i veliki spazam. Koristila sam inhalator, ali bez ikakvog efekta. Toliko je škripalo, da bi se čulo kada se nakašljem, ili kad pokušam da udahnem više vazduha, a da ne pričam o tome kako sam spavala. Stalno sam bila umorna, sa podočnjacima. Na jesen bi bila još teže.

– Iako je dosta toga ukazivalo o čemu se radi, ipak sam bila šokirana kada sam dobila rezultate alergo–testa. Pokazali su da sam alergična na sve i svašta – polen, prašinu, plesan, korov…Lekari su na osnovu toga zaključili da imam alergijski bronhitis i prepisana mi je terapija. Međutim, u mojim grudima je i dalje škripalo.

– Oko Nove godine, na internetu sam primetila oglas BIO-TEO Centra, i detaljno se informisala o Bio-Teo kompletu br. 6 za pluća i disajne organe. Do sada sam popila četiri kompleta, i sada se osećam mnogo bolje. Lakše dišem, nema škripanja, a i zaštitila sam se koliko je to god moguće od alergenata, na šta ranije nisam obraćala pažnju.

– U toku ispijanja drugog Bio-Teo kompleta br. 6 sam osetila poboljšanje. Moram da priznam da me je moje ukupno stanje dosta uplašilo, jer je dugo trajalo i potpuno mi je poremetilo kvalitet života.

– Napominjem da sam uz komplet br. 6 za pluća i disajne organe, uzela i BIO-TEO kapi br. 16 protiv alergija, za jačanje imuniteta i detoksikaciju, i verujem da mi je sve to zajedno značajno pomoglo. Trenutno sam u pauzi između kompleta, pa ću da poručim još dva kompleta, jer proleće malo kasni, polen je tu, pa je bolje da se osiguram – kaže na kraju naša sagovornica.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

  • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
  • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
  • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Saznajte više klikom OVDE.

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar