Ja sam preporođena

ANGINU PEKTORIS imam već petnaest godina ali, da mi nije bilo visokog pritiska koji se uglavnom kretao oko 120-240mm, angina mi nije zadavala veće probleme. Međutim, ovo prošlo proleće me urnisalo. Naime, od kraja februara pa sve do kraja juna ekipa Hitne pomoći mi je gotovo svakodnevno dolazila u kuću. Imala sam dnevno i po 2-3 napada. Na kraju sam verovala da će me jedan od tih napada i dokrajčiti. Nikada nisam mogla ni da zamislim koliko taj naš srčani mišić može da izdrži! Napadi su me užasno iscrpljivali pa sam se jako loše osećala i kada ih nije bilo.

Zamarala sam i samo posle  nekoliko koraka, a o penjanju stepenicama nisam smela ni da pomislim. Da zlo bude veće, analizom mi je ustanovljeno da u mokraći imam mnoštvo bakterija. Možete li onda da zamislite kako sam se osećala?! Po ceo dan sam gutala silne lekove, a od njih mi ništa nije bilo bolje. Ja, koja sam celog života stalno bila u pokretu, sada sam bila nemoćna.

Iz štampe sam saznala za travara Stevu  Marića pa su mi od njega doneli neke biljne preparate jer sam ja i ranije u biljno lekarstvo imala poverenje. Sama sam kuvala čajeve i pila kapljice od čega sam već posle nedelju dana osetila poboljšanje. U stvari napadi su se u početku proredili, a zatim se sasvim izgubili, nestao je i onaj karakteristični pritisak u grudima, a samim tim mi se povratilo i raspoloženje. Već nakon desetak dana ja sam počela da radim po kući poslove na koje sam već bila i zaboravila. Posle prvog Marićevog kompleta, koji sam potrošila za mesec dana, moje zdrastveno stanje  se sasvim popravilo: počela sam normalno da živim i radim, idem uz stepenice bez zamora i prvi put, posle toliko godina, moj pritisak se ustalio na 90/150. Nemam dozvolu da joj spomenete ime, ali moja lekarka mi je pre neki dan rekla: “Gospodjo Budimka, ovo je sve prosto neverovatno! Vaše stanje se značajno popravilo!“ Uz sve ovo Marićevi biljni preparati su mi pomogli da u mokraći više nemam one bakterije. Sve ovo me je i podstaklo da vas pozovem kako bi se i moj slučaj našao u štampi da i drugi bolesni vide gde mogu da nadju pomoć za svoje boljke. Mene Marićevi preparati nisu podmladili, ali su me preporodili zato ih od srca preporučujem bolesnima.

⭐⭐⭐⭐⭐
Budimka M, iz Beograda
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar