Dug oporavak nakon nesreće je izazvao probleme na više strana, ali je uspeo da pomogne sebi okrenuvši se prirodi

Oporavak je bio dug i bolan, a javili su se i problemi sa cirkulacijom, i nervnim sistemom.

– Moj muž je imao velike probleme, jedva se izvukao uz pomoć terapija, ali i sopstvenom upornošću i umećem. Stvari su krenule na bolje, ali ostalo je još dosta problema za rešavanje – kaže Olivera Ignjatović (66) iz Valjeva.

– Umeo je da pronađe baš ono što će mu pomoći, a tako je pomogao i meni. Naime, pre godinu dana, počeo je da pije Bio-Teo komplete br. 1 za srce i br. 6 za pluća i disajne organe BIO-TEO Centra, i efekti su bili delotvorni. Zato je i za mene poručio komplet br. 1. Prema sebi sam bila nemarna, godinama me je mučila toliko strašna aritmija, da je bilo trenutaka kad sam se osećala potpuno bespomoćno.

– Toliko je srce ubrzano lupalo, uz pomoć terapija nekako sam mislila da držim stvari pod kontrolom, ali bilo je momenata kada bih morala da ustanem iz kreveta u bilo koje doba, jer me je ubrzani rad srca prosto gušio. Komplet br. 1 za srce mi je mnogo pomogao, značajno ublažio stanje, ali mislim da bi mi mnogo bilo bolje kada bih redovno uzimala kapi. Moj muž je, sa druge strane, disciplinovaniji, i kod njega su rezultati daleko vidljiviji.

– Za BIO-TEO Centar sam saznao na internetu, proučio sam sastav tinktura, jer oni detaljno opisuju svoje proizvode, i odmah sam znao da će mi dobro doći i komplet za srce, i komplet za pluća – kaže gospodin Ignjatović.

– Posle nesreće i velike traume, nisam znao šta mi je sve bilo polomljeno. Oporavak je bio dug i bolan, a javili su se i problemi sa cirkulacijom, i nervnim sistemom.

Pre deset godina naš sagovornik je imao emboliju pluća, i stanje je bilo čas bolje, čas gore, što je sve uticalo na opšte zdravlje.
– Mogu da kažem da sam posle prvog kompleta br. 6 za pluća osetio veliko poboljšanje. Pre toga, svi moji rezultati su bili dobri, ali bol u grudima nije prolazio. Zato sam i potražio pomoć prirode. Evo, već već godinu dana disciplinovano pijem oba kompleta, onako kako se preporučuje. Osećam se jače, bolje spavam, i nervi više nisu napeti kao pre. Posebno moram da istaknem Antistes kapi iz kompleta br. 1 za srce, koje su bile melem za moje nerve, jer sam lakše podnosio druge poteškoće i terapije – zadovoljno naglašava gospodin Ignjatović.

– Planiram da poručim i kapi br. 63 za čišćenje jetre, ona je važna za kvalitet krvi koju čisti od masnoće. Tako ću, verujem, sa svim ovim kompletima, pomoći svim najvažnijim organima – ističe na kraju naš sagovornik.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

  • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
  • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
  • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Saznajte više klikom OVDE.

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar