Doktore, hoćete li mi verovati?

Nakon dva pretrpljena infarkta, morao sam po savetu lekara u prevremenu penziju, ali stezanje, gušenje, preskakanje i bol iza grudne kosti nisu jenjavali – najčešće su se javljali u stanju mirovanja. Lekari su sada postavili još jednu dijagnozu: ANGINA PEKTORIS. Razni lekovi  postali su moja svakodnevica. Na takav život nisam bio navikao, ali da bar tako i ostade ni pola jada!

Eto vidite i od zla ima gore – prihvatiše me i druge bolesti. Počeše da me bole bubrezi. Lekari ustanoviše upalu bubrega i bešike, što mi ni danju ni noću nije dalo mira. Bolovi? Nisu to bili obični bolovi, već takvi, koji su me ostavljali bez daha. Na ultrazvuku mi otkriše da na jetri imam cistu veličine 1,5cm i presavijenu žučnu kesicu. Srce još više popusti, pa mi ne dozvoljava da se krećem ni onoliko koliko su mi ponekad bolovi dozvoljavali. Uz sve ovo lekari mi predlažu operaciju na bešici što sam odmah odbio. Iz svega ovoga vidim da je vrag odneo šalu i da mi je zdravlje ozbiljno popustilo, ali kazu da se živ čovek bori dok god može, pa u tome ni ja nisam bio izuzetak. Ne znam šta mi je teže: srce, jetra, bubrezi, bešika ili što su me i noge izdale?!
Prevrćem po nekim knjigama, tražim po novinama ne bih li negde naišao na neki lek koji bi mi bar u nečemu pomogao i tako tragajući u „Ekspresu“ pročitah o Stevi Mariću travaru. Imam režijsku kartu, pa se uputim k njemu u Beograd. Dade mi čovek neke čajeve i kapljice, ali se ja, iskreno da kažem, nisam mnogo nadao, ali eto nek i to probam, jer znam da narodna medicina pamti mnoge travare koji su znali koja travka leči od koje bolesti, pa sam se i ja nadao da će i meni Stevini biljni sastavi makar malo pomoći. Znao sam da mi ne može odmah biti bolje, ali sam se strogo pridržavao njegovih saveta i već nakon dve nedelje osetih da mi je malo bolje, jer su mi bolovi malo oslabili.

Nakon nešto više od mesec dana vidim ja da sam sasvim dobro: srce mi se smirilo, ne guši me i hodam sasvim dobro, bubrezi i bešika me više ne bole, pa odlučih da sve to proverim kod lekara. Poslaše me na razne preglede i na kraju ustanoviše da od ciste na jetri nema ni traga, da se žučna kesica ispravila, laboratoriske analize u granicama normale. Gleda sve to moj lekar koji me godinama prati, pa me pita šta sam to „radio“? Ćutim malo, pa onda pitam ja njega: Doktore, hoćete li mi verovati ako vam iskreno kažem? Kaže on da hoće, samo da mu kažem otkuda takve promene nabolje. Znam ja da lekari ne vole da im se travari mešaju u posao, ali ja moram da kažem, jer sam častan čovek i želim da kažem istinu, i kažem mu da sam uzimao čajeve i kapi od travara Steve Marića. „Moguće je da vam je to pomoglo“ kaže moj doktor i reče mi da nastavim i dalje. Meni je sada sasvim dobro, ali sam za svaki slučaj od Steve uzeo još čajeva i kapljica da sve ovo utvrdim.

⭐⭐⭐⭐⭐
Stojan P, iz Kikinde
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din.
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

☎ 064/33-77-890 ☎ 060/53-63-050 ☎ 013/2615-229

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar