BIO-TEO CENTAR PRODUŽAVA ŽIVOT! Srce kao novo, pritisak normalizovan

-Da moja majka na vreme nije počela da pije Antistres+Corvit+Cirkul kapi BIO-TEO centra, sigurno ne bi doživela ove godine koje sada ima – tvrdi Slaviša Jovanović, trgovac iz Omoljice.

-Moja majka je bila baš u teškom stanju, srce se baš mučilo, ni pedeset otkucaja u minuti nije moglo da ‘istera’. Preskakalo je na svaka tri, četiri otkucaja. Igrom slučaja znao sam za Stevu Marića i njegov antistres komplet i tako zahvaljujući njima moja majka već petanest godina je radno sposobna, dobro se kreće, raspoložena je i nema nikakvih problema. Pritisak koji je bio izuzetno nizak, normalizovao se, brže misli i nije usporena.- tvrdi Slaviša.

-U početku je uzastopno popila pet kompleta, a kasnije sam joj donosio tri, četiri puta godišnje, jer sam bio ubeđen, a i videlo se po njoj, da joj to prija. – Nije bila umorna iako je u poodmaklim godinama, napunila je 85. Zaboravio sam da napomenem da je redovno išla kod lekara opšte prakse i kontrolisala pritisak, krvnu sliku.

BIO-TEO kapi sam preporučio i prijatelju kome je zakazana operacija srca, ne znam kakva je bila dijagnoza, ali znam da je jedva hodao. Sreo sam ga skoro, još čeka operaciju, i doviknuo mi je: ‘Ej, imam više snage, manje se zamaram, jedino uz brdo i uz stepenice ne mogu da hodam!’

Ja nemam još 50 godina, nastavlja Slaviša, ali zbog raznih pritisaka, poslovnih i životnih i sebi sam počeo povremeno da uzimam, preventivno jedan komplet, i čini mi se da me izuzetno stabilizuje, nema nervoze na poslu, imam više snage i smirenije donosim odluke.


Slaviša Jovanović, trgovac iz Omoljice
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar