Jako žari, ali još bolje leči

Kada je počela pandemija korone, svi kao da su se najednom setili da postoji imunitet, i interesovanje medija i javnosti za ovu veoma bitnu karakteristiku ljudskog organizma je preko noći neverovatno poraslo. Zbog toga je BIO-TEO Centar predstavlja svoje biljne kapi br. 16, za imunitet, detoksikaciju i protiv alergija. U njihov sastav ulaze sve biljke sa snažnim dejstvom, koje su od velike koristi za dobro i zdravo funkcionisanje našeg organizma.

Te biljke su kopriva, lincura, vodopija, čičak, kupina, maslačak, žalfija i druge. Svaka od ovih biljaka zadužena je da pomogne svakom unutrašnjem organu i unapredi celokupno zdravstveno stanje.

Kopriva je naširoko poznata od davnina, a stari travari i lekari su bili složni u tome da je ona najlekovitija biljka. Njen svaki deo, od korena, preko lista, cveta, semena je dragocen. Ceni se u tradicionalnoj medicini širom sveta. A, kako i ne bi kada ima tako snažno dejstvo na naš organizam – pročišćuje krv i pomaže rastu broja crvenih krvnih zrnaca. Izuzetno deluje na pankreas, pa samim tim povoljno utiče na nivo šećera u krvi.

Takođe, čaj od ove biljke dobar je i kod upale mokraćnih puteva. Stari travari su je preporučivali, naročito u proleće kada buja (kaže se da je u maju najlekovitija), za čišćenje creva. Onda kada očistimo krv i creva, mi smo sebi produžili zdraviji život, jer ako nema toksina u krvotoku i crevima, onda nema ni glavobolja, ekcema i ostalih tegoba za koje se široko i ne zna da mogu biti izazvane lošim varenjem, grčevima u želucu i opštim problemima sa ovim organom, koje koprive sve može da ublaži ili otkloni.

Konzumacija ovog čaja tokom nekoliko uzastopnih sedmica izuzetno povoljno deluje na jetru, žuč i slezinu. Čak je primećeno i blagotvorno dejstvo i na disajne organe. Dobro se pokazala kod „pušačkih nogu“, suženja krvnih sudova srca, kao i drugih poremećaja kardiovaskularnog sistema.

Čaj je takođe odličan i za bolesti izazvane bakterijama i virusima.

Dakle, kopriva je melem za ceo organizam, obiluje gvožđem koje nam daje snagu, i naročito se preporučuje onima koji mnogo rade, jer jača ceo sistem i otklanja umor koji sa godinama dolazi.

Tri godine smo se borili sa alergijama na polen i korove

– Moj sin ima 14 godina, i tri godine smo se borili sa alergijama na polen i korove. Lekovi su mu samo dodavani, a boljitka nije bilo, što je pokazala i spirometrija. Živimo na selu, gde je velika koncentracija polena i korova, pa je teško bilo zaštititi ga od alergenata – kaže Katarina Sermatonska (44), domaćica iz Gložnja kod Bačkog Petrovca.

– Moja majka je stalno kuvala čajeve i pravila tinkture, i to moje sećanje na detinjstvo i ispijanje čajeva kad smo bolesni, podstaklo me je da potražim neki prirodni način da svom sinu sačuvam zdravlje. Ovo je naročito bitno jer on trenira fudbal i ne moram da vam pričam koliko je kapacitet pluća bitan za bavljenje sportom, ali i inače. Takođe je u razvojnom dobu koje će odrediti njegovo zdravlje u kasnijem periodu.

– Zato sam potražila pomoć u BIO-TEO Centru, gde su mi preporučili komplet br. 6 za pluća i disajne puteve. Već posle prvog kompleta, on je osetio poboljšanje. Prestalo je znojenje i plitko disanje, mnogo lakše je trčao. Sada pije drugi komplet, nakon čega idemo na kontrolu. Meni je najvažnije da se on bolje oseća, što svi primećujemo.

– Kada sam videla da ove kapi daju rezultate, uzela sam komplete i za drugo dvoje dece – preventivno. Stariji sin ima 18, a ćerka 12 godina. Računam, vreme je korone i prehlade, pa će im dobro doći da ojačaju. Zadovoljna sam kako BIO-TEO preparati deluju i na njih.

Nakon pozitivnog iskustva sa BIO-TEO kapima kojeg su imala njena deca, Katarina je odlučila da ih uzme i za sebe, ali je sebi naručila komplet br. 1 za srce.

– Premda imam 44 godine, nekako sam postala umorna, noge su mi oticale, i bivala sam malo nervoznija. Stalno me je pratila briga o tome da li ću postići da obavim sve što treba na imanju, sve oko dece… Sada pijem drugi, a već posle prvog kompleta otoci su nestali i lakše se krećem.

– Moj strah za zdravlje je opradvan, jer mi genetika i sa majčine i sa očeve strane nije baš naklonjena, i što se tiče bolesti srca, i pluća. Po onom starom, „Ko se čuva i Bog ga čuva“, na kraju sam rešila da preventivno pijem kapi iz svih kompleta.

– Pričam sa komšijama i prijateljima o delovanju BIO-TEO preparata, jer smatram da je sebično o tome ćutati, ali ljudi su nepoverljivi. Svi misle da će im jedna tableta rešiti sve. Ja to razumem, i sama sam u početku bila skeptična. Malo su mi pomogle priče korisnika sa interneta, a zbog dece sam morala da učinim nešto, kao i zbog sebe, jer ću im tek biti potrebna zdrava i vesela – kaže na kraju naša sagovornica.

Biljne kapi br. 16 za imunitet, protiv alergija i anemije, služe za:

 •  Za jačanje imuniteta
 • Pomaže kod anemija (malokrvnosti)
 • Protiv alergija
 •  Za detoksikaciju čitavog organizma
 •  Poboljšava krvnu sliku

Kod rinistisa, alergijskog bronhitisa ili astme, sklonisti ka čestim upalama respiratornog trakta, savetujemo vam da uz ove kapi pijete i naš biljni komplet br. 6 za pluća.

Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve, koji se može piti i preventivno, sastoji se od 2 bočice kapi različite po sastavu, i on:

 • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajm
 • Rastvara i smekšava sluz
 • Pomaže kod angine, bronhitisa i traheitisa
 • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 • Olakšava kašalj, pomaže kod astme i upale pluća
 • Olakšava tegobe HOBP (hroničnog oboljenja pluća)
 • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa

Napomena: Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača).

Ukoliko imate alergijski bronhitis ili astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz Bio-TEO komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i Bio-Teo kapi br. 16. Saznajte više klikom OVDE.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

 • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
 • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
 • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Poručite putem sajta klikom ovde: https://www.bioteo.com/proizvod/biljni-komplet-za-pluca/

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

Poručite putem sajta klikom ovde: https://www.bioteo.com/proizvod/biljni-komplet-za-pluca/

ISKUSTVA KORISNIKA

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

 • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
 • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
 • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u svim BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Poručite putem sajta klikom ovde: https://www.bioteo.com/proizvod/biljni-komplet-za-pluca/

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.