Biljne kapi

Čuvena austrijska travarka MARIJA TREBEN govori o tome da OVA BILJKA pomaže i kod TEŽIH OBOLJENJA KRVOTOKA

Osećanje slabosti, umor u mišićima, kratak dah – to su prvi znaci da vaše srce od vas traži da se malo više obratite pažnju na njega. Ne čekajte da vas tokom šetnje ili malo bržeg hodanja telo natera da se odmorite, jer, to je znak da vaše srce ne radi punim kapacitetom, i da bi hitno trebalo da zakažete pregled kod kardiologa, kako biste saznali u kakvom je srce stanju. Takođe, potpuno morate promeniti ishranu, i povećati fizičku aktivnost. Ovo su samo neki od načina pomoću kojih se mogu izbeći ozbiljnije posledice. Zato, ne čekajte da izgubite snagu, da jednostavne stvari poput odlaska u prodavnicu postanu problem. Hodanje izuzetno pomaže venama i srcu, pa samim tim i čitavom organizmu.

Premda je moderna medicina daleko dogurala, to ne znači da treba da zaboravimo na biljnu apoteku i njene blagodeti. Bela imela nalazi se u sastavu našeg Bio-Teo kompleta br. 1 za poboljšanje rada srca i krvotoka, i to u Bio-Teo biljnim kapima br. 35 koje su samo jedne od 3 različita proizvoda ovog kompleta. Ova biljka, zajedno uz glog i hajdučku travu, svakako može pomoći poboljšanju rada i vašeg srca.

Čuvena austrijska travarka Marija Treben govori o tome da bela imela pomaže i kod težih oboljenja krvotoka. Ona se dugo bavilja proizvodnjom biljnih tinktura i ovo je utvrdila kroz svoju višedecenijsku praksu. Naime, ova biljka sadrži materije koje utiču na normalizaciju metabolizma, a najveći joj je kvalitet taj što normalizuje krvni pritisak, bilo da je visok ili nizak.

Naravno, svi simptomi povišenog ili sniženog krvnog pristiska, kao što su vrtoglavica, zujanje u ušima, poremećaji vida, lupanje srca, aritmija, crvenilo ili ako se „sjuri krv u glavu“. Čak je i utvrđeno da može da pomogne i oštećenom srcu, i zato je nezamenjiv sastojak bilo kakvog biljnog preparata koji se koristi kao suplement za jačanje srca ili krvotoka.

Poslušajte šta o ovoj moćnoj biljci ima da kaže i naš saradnik, narodni travar i novinar Momčilo Antonijević:

Upravo ova biljka nalazi se u sastavu BIOTEO Biljnog kompleta br.1 Antistres+Corvit+Cirkul ZA KARDIOVASKULARNI I NERVNI SISTEM.

BIOTEO Biljni komplet br.1 Antistres+Corvit+Cirkul ZA KARDIOVASKULARNI I NERVNI SISTEM

Bio-Teo biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem: https://bioteo.com/proizvod/antistres-corvit-cirkul-za-ublazavanje-stresa-pravilan-rad-srca-i-poboljsanje-cirkulacije/

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

  • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
  • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
  • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link https://bioteo.com/lokacije/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *