ZBOG ANGINE PEKTORIS SAM IMALA JAKA PROBADANJA I TERET NA GRUDIMA: Okrenula sam se prirodi i preporodila se!

– Moja dijagnoza bila je angina pektoris. Imala sam prepisanu terapiju, međutim, iako sam lekove pila, javilo se probadanje u srcu I osećaj teškog tereta na grudima. U tim momentima sam morala da prestanem sa svim što sam radila i legnem, dok bol ne prođe – prepričava nam naša sagovornica, Vesna (69).

– Na dalja ispitivanja trebalo je da idem u Beograd, privatno. Sigurno znate i sami da suma novca koja je potrebna za to nije nimalo mala i ja nisam želela da novac, sa kojim mogu svojim voljenim unukama da ispunim po neku novogodišnju želju, potrošim na preglede.

Prelistavajući novine Vesna je slučajno videla tekst o Bio-Teo biljnom kompletu br. 1 za srce i kardiovaskularni sistem i rešila je da ga proba.

– Pozitivna iskustva drugih korisnika su me navela na razmišljanje da bi komplet br. 1 mogao i meni da pomogne i naručila sam ga. Počela sam da ga pijem čim je stigao onako kako je i preporučeno i nakon samo mesec dana probadanja su nestala i osećam da lakše i lepše dišem. Ranije sam znala i da se zadišem nakon hodanja i, iako to možda ima veze i sa ovim virusom, sada je i to nestalo.

– Naručila sam novu turu kapi, da bih popila u kontinuitetu 2 kompleta, jer sam njihovim učinkom ne zadovoljna, nego prezadovoljna – srećno nam kaže gospođa Vesna.

KVALITET PREPOZNAT I OD STRANE LEKARA:

KOJE SU NAJBOLJE BILJKE ZA KARDIOVASKULARNA OBOLJENJA? 

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

    • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
    • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
    • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

PORUČIVANJE PUTEM SAJTA

Bio-Teo biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem: https://www.bioteo.com/proizvod/antistres-corvit-cirkul-za-ublazavanje-stresa-pravilan-rad-srca-i-poboljsanje-cirkulacije/

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar