Više od dve decenije nesanice

Moja NESANICA traje dvadeset pet godina. Pitate me kako sam izdržala?! To samo ja znam. Ipak, sve to vreme, u meni je tinjala nada da to ne može večno da traje, ali je vreme „curilo“, a meni je s godinama bivalo sve teže. U stvari sve je i počelo nesanicom i nervozom. Kada sam se konačno obratila lekarima ispitivanja su pokazala da sa mojom štitnom žljezdom nešto nije u redu i da mi je pritisak povišen. Ali znate kako to biva kada je čovek mlad – on ne pridaje bolesti potrebnu važnost pa sam tako i ja, sve dok nisam zašla u „neke“ godine, verovala da ću se i ja jednoga dana, odnosno noći, ispavati.

Koristila sam lekove koje su mi lekari davali, ali njihovo dejstvo je bilo kratkog daha. Po savetu lekara nekoliko puta sam boravila i na Zlatiboru u specijalizovanom centru za bolesti štitne žljezde. Zanimljivo je da ni tamo nisam spavala više od nekoliko sati noću (sat do dva) što je i tamošnjim lekarima bilo čudno.

Poslednjih desetak godina, s prekidima, noću sam spavala najviše po sat do sat i po. Budila sam se rastrojena, sa ogromnim crnim podočnjacima, nesposobna za bilo kakav rad. Ukućanima sam delovala kao sablast. Lekari su mi savetovali da idem na operaciju štitne žljezde ali sam iz razgovora sa poznanicima, koji su imali slične probleme, shvatila da ću tada doživotno morati da uzimam lekove, ali druge vrste. To je bio razlog što sam operaciju odlagala. Po savetu prijatelja pokušala sam da problem rešim biljnim preparatima pa sam se obratila travaru Stevi Mariću. Od njega sam dobila komplet čajeva i kapi. Nakon petnaest dana zapazila sam da duže spavam i da se budim odmornija. Marićev komplet sam potrošila za nešto više od mesec dana. Šta da vam kažem ja sada spavam normalno. U toku noći se ne budim, a ujutru ustajem orna za rad i svaku drugu aktivnost.

POSLE DVADESET PET GODINA NESANICE, ja sada prvi put normalno spavam, pritisak mi je na normali što znači da moja štitna žljezda normalno luči!

⭐⭐⭐⭐⭐
Bosiljka S, iz Sombora
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar