VELIKI STRES, SLABO SRCE

Jovanu je srce radilo sa 50% kapaciteta i bio je u stalnom strahu da ne izgubi posao, a kolege su se iznenadile promenom koja je nastala samo posle upotrebe 2 kompleta za srce Bio-Teo kapi.

– Koliko straha, stresa, nemoći sam trpeo, to samo ja znam, i nisam verovao da sve to mogu da reše biljne kapi. Bilo mi je mnogo jednostavno, obzirom da te tegobe koje sam imao nisu bile ozbiljne – započinje svoju priču Jovan Dimitrijević, vozač GSP-a.

– Na sreću, u očajanju, okrenuo sam se internetu, i u velikoj ponudi raznih biljnih preparata odlučio sam se za Bio-Teo. Učinio mi se najuverljivijim. Ti ljudi koji su govorili o svojim iskustvima pričali su svoju muku na ubedljiv način. – Kako kaže, bojao se da zbog svog stanja ne izgubi posao jer su njegovi problemi bili očigledni. Noćna gušenja su bila nepodnošljiva, ostajao je bez vazduha, srce je jedva kucalo.

– Skakao sam iz kreveta, obliven znojem i to mi je još više pojačavalo stres jer nisam mogao da nastavim da spavam, a mora se na posao… – ističe Jovan.

– Nekako sam se borio dok nije počela i tokom dana da se dešava ista slika. Svaki dan na poslu počela su gušenja, dolazila je Hitna pomoć, daju mi infuziju i bude dobro za kratko vreme.

– Na redovnom sistematskom pregledu koji je obavezan za nas, rekli su mi da imam problem sa srcem, i krenuo sam na sve analize. Sve je bilo OK, ali su zaključili da je zbog velikog stresa srce oslabilo i radilo sa 50% kapaciteta.

To me je još više bacilo u očaj i stres se samo pojačavao. Tada sam na internetu video sajt Bio-Teo i odmah sam poručio tinkture za moje stanje. I evo – lekari na poslednjoj kontroli kažu da je radna sposobnost bolja i da srce sada radi sa 61% kapaciteta. To je bilo posle popijena 2 kompleta, a sada se još bolje osećam i videćemo šta će reći naredna kontrola.

– Šta da vam kažem, mnogo lakše radim, nema zamaranja ni gušenja, nema nervoze, dobro spavam, ‘u jednom komadu’, bez skakanja i uznemirenja. San je važan za moj posao i stabilnost. Puno je stresno u saobraćaju pa bih zamolio sve pešake i vozače da više paze – nisu sami…

⭐⭐⭐⭐⭐
Jovan Dimitrijević, vozač GSP-a
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar