Uspeo je da se reši disajnih problema i pušenja posle mnogo godina, a nada se da će da se otarasi i angine pektoris

– Imam anginu pektoris, dugo „vučem“ tu dijagnozu, snagu sam sve više gubio, pio lekove, ali prošle jeseni sam baš zanemoćao. Napravim tri koraka, pa se odmaram. Uzimam terapiju, ali snage je, ipak, bivalo sve manje i manje – kaže Milan S. (72), iz Kukujevaca u okolini Šida.

– Saznao sam za BIO-TEO Centar na internetu, i preko njihovog sajta sam poručio Bio-Teo komplet br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije. Verovao sam u njihove proizvode, jer sam već imao dobra iskustva sa kompletom br 6. za pluća i disajne puteve. Od njih mi je bilo mnogo bolje, prestao sam da kašljem, očistio sam pluća, lakše dišem, ali me je problem sa srcem sprečavao da poboljšam sebi kvalitet života.

– Sada sam na polovini kompleta br.1, i već šetam i po deset kilometara. Osećam da mi se snaga vraća, i nadam se da će biti još bolje kada pređem na doze od 20 kapi. Uznemirenost je takođe mnogo ređa.

– Prošle godine sam imao gušenja, pio sam razne čajeve, prestao sam da pušim, jer mi je duvanski dim baš smetao – nastavlja naš sagovornik. – Mislio sam, proći će tegobe, kada više ne budem sedeo u zadimljenoj prostoriji i ne budem udisao dim, ali nije bilo tako.

– Stalno sam imao pritisak u grudima i napade kašlja, ali sve „na suvo“, nikako da se pošteno nakašljem i izbacim sekret. Posle jednog popijenog kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve BIO-TEO Centra, problemi su nestali. Zato se nadam da će isto tako i angina pektoris da nestane.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Saznajte više klikom OVDE.

Cena kompleta (sastoji se od 2 različita proizvoda): 

  • Srbija: 1920 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +381 64 33-77-890
  • BiH: 32 KM (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +387 65 945-825
  • Crna Gora: 19 € (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +382 69 244-404

Slobodno nas pozovite svaki dan (i nedeljom) od 08 do 20h!

Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve

Dodaj u korpu

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar