Umor, nedostatak daha i strah od korone su je pritisli i morala je da sebi olakša tegobe na prirodan način i u tome uspela

Iscrpljujuća aritmiija, gubitak daha, umor, loše spavanje i cirkulacija, uz obaveze između starije i mlađe generacije, sve je ovo pritislo Temihu Spahić (46) iz Tuzle. U tim godinama nikako nije bilo vreme da joj srce posustane, i da je je stignu toliki zdravstveni problemi. Kada se tome doda i činjenica da su i ona i suprug preležali koronu, može se samo zamisliti kako je njihova porodica prebrodila prethodnih godinu dana.

– Ubeđena sam da su mi je u ovoj situaciji, pored lekarske terapije, velika pomoć došla u vidu BIO-TEO kompleta br. 1 za ublažavaje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije – kaže Temiha. – Do sada sam popila pet kompleta, i osećam se mnogo jače, bolje spavam, nisam neraspoložena, sve lakše obavljam oko porodice, a mnogi zavise od mene.

– Poboljšanje sam osetila već nakon prvog ispijenog kompleta, i čini mi se da mi je Antistres pomogao da se prvo smirim, jer sam se prilično uplašila korone, a onda je i srce počelo bolje da kuca. Posle drugog kompleta, bilo je još bolje.

– Dugo sam „vukla“ aritmiju, i kad srce počne nekontrolisano da lupa, osećala bih se kao da je iz mene izlazila snaga. Morala bih da sednem kako bih pokušala da se smirim. Pored toga, vratne žile su mi bile u lošem stanju, ali na sreću, sve se poboljšalo, bolje se osećam, a i lekar mi je to potvrdio. Rekao je da mi neki lekovi iz prepisane terapije više nisu potrebni. Masnoća u krvi mi je bila na granici, ali posle trećeg kompleta, ni za taj problem više nisam morala da uzimam lekove.

– Imali smo sreću da je moj muž preko Fejsbuka saznao za BIO-TEO Centar i njihove proizvode, jer je patio od bronhitisa i hteo je da, pored lekarske terapije, pronađe i neki prirodni lek. Dobio je obostranu upalu pluća, i to u vreme pandemije.

– Nisam hteo da koristim ihhalatore, već samo ono od lekova što je apsolutno moralo, i uz pomoć Bio-Teo kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve, moje stanje se stabilizovalo – kaže gospodin Spahić.

– To mi je dalo više snage i pomoglo da preležim koronu, kao i moja žena koja je takođe pila komplet br. 6 uz komplet br. 1. Prezadovoljni smo, i svima smo preporučili ove komplete BIO-TEO Centra, koji se vrlo lako mogu nabaviti u Tuzli.

– Zahvaljujući tome što je moj muž pronašao lek za sebe, poručio je odmah i komplet za moje srce, i oboje smo veoma zadovoljni i imamo veoma visoko mišljenje o BIO-TEO proizvodima.

Cena kompleta za kardiovaskularni i nervni sistem (sastoji se od 3 različita proizvoda): 

  • Srbija: 2880 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +381 64 33-77-890
  • BiH: 47 KM (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +387 65 945-825
  • Crna Gora: 26 € (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +382 69 244-404

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar