Toliko joj je jako lupalo srce da se krevet tresao – ali znala je da može da potraži pomoć prirode i u tome uspela – saznajte kako!

– Jednog jutra sam na teži način shvatila da imam probleme sa srcem. Osećala sam težinu celog tela, kao da se prikovalo za krevet. U meni nije bilo nimalo snage. Potpuna malaksalost, nemoć da ustanem. Nekako sam, ipak, uspela da se pridignem, ali sam dugo ostala da sedim, nemoćna da napravim makar jedan korak. Uz to sam imala i veliki pritisak, da majka i sin ne primete da nešto nije u redu. Sabrala sam se, uzela vitamin C i puno šećera, i vratla se u krevet, što mi se nije dešavalo ni kada imam grip ili temperaturu.

Ovako počinje priču Marija T.  (71) iz Beograda. Znala je da nešto mora da učini da sebi pomogne, a znala je i kako.

– Bila sam svesna da moram da odem do BIO-TEO biljne apoteke, koja se tada nalazila u Kosovskoj ulici u Beogradu. Za njihove preparate sam i tada znala više od deset godina, kao i za priče mnogih kojima su njihove tinkture pomagale. Nadala sam se, duboko verovala, da će i meni pomoći.

– Toliko sam polako išla da ni danas ne znam kako sam uspela da dođem do apoteke. Odmah sam popila po deset kapi iz BIO-TEO kompleta br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije. Ostala sam u krevetu tri ili četiri dana, i snaga mi se brzo povratila. Lupanje srca je prestalo, pauza između dva otkucaja više nije bilo, i osećala sam se mnogo lakše. Inače imam šum na srcu od rođenja, ali sam prema sebi bila neodgovorna. Pila sam kapi crvenog gloga, uzimala vitamine, ali to nije bilo dovoljno da se situacija popravi.

– Shvatila sam da moram kod lekara, jer mi se tih dana dešavalo da srce toliko lupa, da se čitav francuski krevet tresao od toga. Nekako sam se izvukla iz svega toga. Tada sam popila dva kompleta br. 1 i bilo mi je baš dobro. Kod lekara nisam ni otišla, a tog leta sam na moru plivala sa više snage nego ikada pre, i ponela sam treći komplet koji mi je veoma prijao na letovanje.

– Kako sam bila u blizini Instituta za rehabilitaciju „Vrmac“, gde mi je prijateljica kardiolog radila, i otišla sam tamo na pregled. Ona mi je rekla da sam imala manji srčani udar!

– Danas znam da ne treba da se vratim u krevet kada sam toliko slaba, već treba da reagujem, odnosno da potražim lekarsku pomoć. Ali, onda nisam imala snage za to. Prošle su godine, danas mi je 71, i uvek imam BIO-TEO kapi pored sebe.

Cena kompleta (sastoji se od 3 različita proizvoda): 

  • Srbija: 2880 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +381 64 33-77-890
  • BiH: 47 KM (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +387 65 945-825
  • Crna Gora: 26 € (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +382 69 244-404

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar