Zapažanja prilikom korišćenja vašeg preparata Bio-Teo (Antistres + Corvit + Cirkul)

Svetislav Kostić, penzioner, Beograd

Oktobra meseca 1989. godine na Drugoj hirurškoj klinici u Beogradu operisao sam žučnu kesu posle smirenja pankreatitisa. Kao posledica svega toga, sredinom 1990. godine, oboleo sam od DIJABETESA MELITISA.

Do danas nisam koristio lek INSULIN. Lečim se i dalje dijabenezama.

Sredinom 2002. godine, na VMA, Dr Vučinić mi je dijagnostikovao ANGINU PEKTORIS. Sve do 2015. godine nisam osećao nikakve teškoće, a onda je počeo da se oseća nedostatak vazduha pri bržem hodu i pri prenjanju stepenicama posle trećeg sprata.

25.05.2015. godine, imao sam na VMA hiruršku intervenciju na jetri, gde su mi uz lokalnu anesteziju izvadili kroz usta tri kamena.

Posle te operacije, pojačale su se smetnje kod normalnog hodanja, čak i pri blagom usponu.

Na 62-kanalnom skeneru, nisu dobijeni dobri rezultati prohodnosti krvnih sudova, zbog velike kalcifikacije aorte i ostalih krvnih sudova oko srca.

Za terapiju ovakvog stanja, dobio sam IZOKARD, 1/2 tablete svakog jutra. Stanje se nije popravljalo, već se pogoršavalo iz dana u dan.

Zbog stanja krvnih sudova kao posledica dijabetesa od 1990. do danas nije mogla da se izvede hirurška intervencija u vidu bajpasa ili stenta.

Početkom septembra 2018. godine, potražio sam pomoć kardiologa koji mi je odredio terapiju lekom RANEXA 375 mg svakoga dana u 12h koji ima produženo delovanje, a izjutra, svakog drugog dana u 8h lek LOMETAZID.

Ova terapija uticala je na smanjenje otoka na nogama.

Cele zime bio sam u kućnom pritvoru, svakoga dana kada je temperatura bila oko nule ili u minusu, zbog bolova u grudima, bez obzira što nisam skidao masku, a i vuneni šal da se zaštitim od disanja hladnog vazduha.

Noge su mi preko dana oticale, a preko noći otok se povlačio, ali su mi noge trnule i nisam osećao normalan dodir sa podlogom jer sam imao osećaj da su mi tabani obe noge oblepljeni nekakvim tvrdim pločicama uz stalno trnjenje.

Preko dana trnjenje je bilo slabijeg intenziteta.

Od 20.12.2018. godine, počeo sam da koristim vaš preparat Bio-Teo (Antistres + Corvit + Cirkul) prema uputstvu na kutiji u koju je upakovan vaš lek.

Prvih 10 dana dok je doza bila samo 5 kapi, učinilo mi se da osećam olakšanje, prvo na nogama, kao da imam bolji kontakt između tabana i podloge. Osećaj je bio takav da sam se iz dana u dan osećao prijatnije pa se zbog toga nisam usudio da to saopštim porodici, da me ne bi shvatili da mi se nešto pričinjava.

Ovo stanje trajalo je dok nisam potrošio prvi komplet biljnih kapi.

Posle potrošenog drugog kompleta, prestao sam povremeno da osećam pločice na tabanima, trnjenje nogu i dosta smanjen otok na nogama.

Posle utrošenog trećeg kompleta, mogao sam da ležim na levoj strani bez neprijatnog osećaja u grudima. Trnjenje nogu je vrlo retko, a osećaj pločica kao da nije ni bio.

Sada trošim četvrti komplet, tri puta dnevno po 20 kapi. Produžilo se vreme ležanja na levoj strani.

Ponekad preko noći pojavi se kratak grč, ali samo u levoj nozi.

Zaboravio sam na početku da napomenem da sam 05.07.2018. godine imao tešku operaciju jetre kojoj su svi žučni kanali bili ispunjeni kamenjem. Operacija je trajala više od tri sata. Post operativni oporavak bio je dug i težak.

Istovremeno uz redovnu terapiju koristim i vaše kapi.

⭐⭐⭐⭐⭐
Svetislav Kostić, Beograd 19.03.2019.
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar