Srce joj je radilo sa svega 30 odsto kapaciteta u poznim godinama i prognoze su bile loše dok se nije pronašlo prirodno rešenje

– Pre sedam godina moju majku su sustigli problemi sa srcem, koje je radilo sa 30 odsto kapaciteta. Lekar je prepisao terapiju, ali je naglasio da mora da ide na produvavanje krvnih sudova, što smo obzirom da ima 84 godine i otpor prema bolnicama, teško prihvatili – kaže Snežana V. iz sela Sonta kod Apatina.

– Pobrinula sam se da lekove uzima na vreme, jer ona to sama ne bi htela, stanje se malo popravilo, ali vremenom je postajala sve slabija i anksioznija. Shvatila sam da moram da potražim i još neki vid pomoći, a verujem u snagu biljaka, čije nam je korišćenje u lekovite svrhe u tradiciji. Pretraživala sam internet u nameri da pronađem nekakav biljni preparat koji bi mogao da se koristi uz terapiju lekovima i poboljša zdravstveno stanje mojoj majci.

Snežana je naišla na sajt BIO-TEO Centra i biljni komplet br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanu cirkulaciju.

– Oduševilo me je što sam mogla da saznam koji je tačan sastav tinktura u sklopu ovog kompleta, kao i kako koji sastojak deluje. Takođe, veoma me je obradovala činjenica da BIO-TEO proizvodi mogu da se koriste uz terapije lekovima. Sada je oko godinu dana kako sam poručila prvi komplet, a moja majka trenutno pije pet.

– Ubeđena sam da su ove kapi mojoj majci mnogo pomogle. Ona živi sama, pa je normalno da dolazi do uznemirenja, pogotovo kada počne teško da diše ili kada ne može da spava, a onda strah i uznemirenost samo rastu. Obilazim je ujutru i uveče kako bih joj lekove i sve što treba dala na vreme, ali to nije bilo dovoljno. Vremenom je postala svadljiva, i prosto nisam znala kako dalje.

– Već posle prvog kompleta je bila smirenija, a nakon drugog je govorila kako oseća da ima više snage. Možete da zamislite koliko sam bila srećna, kada sam je jednog dana zatekla kako radi u bašti, posle ko zna koliko vremena. U dvorištu je mala parcela, koju ona sama obrađuje.

– Prezadovoljna je što može da radi, i postala je mnogo društvenija. Više se ne budi noću, a i ako se to desi, ne uzbuđuje se više zbog toga. Odlično je prihvatila ove kapi, i nakon što se uverila u njihovo dejstvo, nestao je i otpor prema lekovima koji je ranije imala.

– Ono što je, međutim, najvažnije od svega, a očigledan je rezultat, ubeđena sam, delovanja BIO-TEO biljnog kompleta br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanu cirkulaciju je to što je lekar potvrdio da nema potrebe za produvavanjem krvnih sudova, jer su rezultati daleko bolji. BIO-TEO kapi su mojoj majci produžile život i učinile ga kvalitetnijim.

Cena kompleta (sastoji se od 3 različita proizvoda): 

  • Srbija: 2880 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +381 64 33-77-890
  • BiH: 47 KM (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +387 65 945-825
  • Crna Gora: 26 € (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +382 69 244-404

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar