Šećer i pritisak na normali

Do početka prošle godine sam uglavnom bila zdrava pa su mi ta prva četiri meseca bila strašna. Šećer se nije micao ispod 13,5, a pritisak mi je konstantno bio iznad 110/170mm. Snaga me bila potpuno napustila. Stalno sam bila pospana i bezvoljna. Nisam mogla ništa da radim, a uz to sam imala jedan stalni bol na temenu koji nikakvi analgetici nisu mogli da smanje. Odmah da kažem da sam ja i ranije verovala u narodnu medicinu, ali mnoštvo travara koji su se oglašavali kroz štampu, radio i televiziju nije ulivalo poverenje.

Čitala sam sve i pratila i na kraju se odlučila da se obratim Stevi Mariću. Iz kratkog razgovora sa njim, shvatila sam da on, osim fitoterapije, veoma dobro poznaje i farmakologiju što kod bolesnog čoveka uliva posebno poverenje. Uzela sam njegove biljne preparate i za šećer i za pritisak. Savetovao me je tada da kontrolu šećera uradim za petnaest dana, ali ja nisam imala strpljenja pa sam na kontrolu otišla već posle sedam dana. I koleginica u laboratoriji i ja smo bile iznenađene kada smo videle da vrednost šećera iznosi 8mg. Nova kontrola kroz dve sedmice pokazala je 5,4. Nastavila sam sa njegovim preparatima dok sve poremećene vrednosti nisu došle na normalu, a pritisak se ustalio na 80/135.

Za nekoliko meseci sam opet bila ona stara osoba koja bez napora radi sve kućne poslove, trčkara uz stepenice, vuče sa pijace, televiziski program gleda bez onih trnaca u očima i uopšte se ponaša kao pre dvadeset godina. I još nešto: pre tri meseca sam potpuno ukinula dijetu, jela sam i masno, i slatko i voće u neograničenim kolicinama. Prosto sam želela sebe da testiram. Kada sam 19. avgusta otišla na kontrolu očekivala sam da se šećer popeo, ali i laborantkinja i ja smo bili iznenađjene jer je moj šećer bio samo 4,5mg. I sve ostalo je u najboljem redu o Mariću svuda priča, naročito u krugovima mojih kolega. On bi možda trebalo da po priliči sastanak svih onih kojima je svojim preparatima pomogao sa grupom lekara jer i u zvaničnoj medecini ima dosta ljudi koji imaju poverenje u fitoterapiju. Ovom čoveku treba dati podršku, a sve u interesu bolesnih ljudi.

⭐⭐⭐⭐⭐
Miroslava D, penzionerka iz Beograda
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar