SADA SAM POTPUNO OPUŠTENA I RELAKSIRANA: Idem na odmor KAO NOVA!

– Mogu da kažem da sam potpuno spremna za godišnji odmor! Otkad sam popila prvi komplet Bio-Teo biljnih kapi, ja se osećam kao nova osoba. Evo, baš sada se spremam za godišnji odmor u Grčkoj. Imam energiju, vrlo sam raspoložena i spremna za nove izazove. Odmah posle prvog kompleta ću uzeti i drugi, jer mi stvarno pomaže da se osećam bolje, odlučna je Mira.

– U početku mi je bilo čudno jer mi se spavalo, a onda sam shvatila da su me tako lepo opustile antistres kapi, pa sam se prepustila odmaranju. Nije ni čudo što mi se energija povratila. Zaista sam odmorna i nemam više zamor koji sam imala. Stalno sam imala potrebu da legnem, sednem, ali sada ne. Čim ustanem, ja sam spremna za novi dan. Sada sam isplanirala odmor od 20 dana, i to aktivan! Uopšte neću da idem da se izležavam na plaži i da ništa ne radim. Ne, takvi dani su iza mene. Idem da se kupam, da šetam, da plivam i ronim… Sve ono o čemu sam ranije mogla samo da maštam. I sve to zahvaljujući Bio-Teo biljnim kapima. Veoma sam zadovoljna, ali, iskreno, nisam očekivala da će mi ovako brzo pomoći. Jedva čekam da nastavim da pijem, a mogu da zamislim kakav će tek rezultat biti kad budem popila i drugu turu Bio-Teo biljnih kapi, kaže gospođa iz Jagodine.

– Ovo sam morala da uradim za sebe. Možda ne deluje kao mnogo, ali meni je zaista ovo velika stvar. Sve što mi pomaže da se ja osećam dobro i poletno, zaslužuje moje pohvale i preporuke. Svima u mojoj okolini sam preporučila, a sigurno ću i kad odem u Grčku svima pričati o Bio-Teo biljnim kapima.


Mira Đujić, Jagodina
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar