Posle sedam godina nema više Angine pektoris

Poslednjih sedam godina patim od ANGINE PEKTORIS. Marta prošle godine imao sam i infarkt miokarda zbog čega sam tri sedmice ležao u bolnici. Kada sam izašao iz bolnice, stariji anginozni bolovi su nastavili da se javljaju. Pio sam razne lekove, ali se stanje veoma sporo popravljalo.

Ideju da isprobam i alternativni način lečenja dao mi je jedan članak iz novina iz koga sam saznao da su biljni preparati travara Steve Marića mnogima pomogli. Rešio sam da i ja pokušam pa sam uzeo jedan komplet. Bio sam prijatno iznenađen kada sam već posle desetak dana konstatovao da su bolovi snošljivi i ređi. Iz mnogo toga zaključio sam i da je cirkulacija krvi bolja pa sam posle prvog kompleta nastavio sa Marićevom terapijom.

Veoma dobro sam upućen u sve probleme ovog mog oboljenja i disciplinovano se pridržavam svih lekarskih uputstava, ali se isto tako strogo pridržavam i Marićevih saveta. Potrošio sam tri Marićeva kompleta kapi i čajeva posle čega se moje stanje znatno popravilo. Već dugo nemam anginozne napade, cirkulacija krvi je u redu, a posle najnovije kontrole, lekar mi je rekao da su EKG snimci sasvim dobri pa mi je na osnovu toga smanjio i lekove. Ja sam takođe zadovoljan, ali ću Marićeve biljne preparate i dalje povremeno uzimati.

⭐⭐⭐⭐⭐
Živko R, penzioner iz Herceg Novog
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar