Posle pet godina Merima je uspela da se oslobodi angine pektoris na prirodan i jednostavan način

– Gotovo pet godina „vučem“ anginu pektoris, prvi simptomi su se javljali kod promene vremena. Tada bi mi bilo baš teško. Dobila sam terapiju, ali kako je vreme prolazilo, nije dolazilo do značajnog poboljšanja. Umor me je stalno pratio, a uznemirenost pri promenama vremena bila je stalno prisutna jer nikad nisam znala šta me očekuje – kaže Merima (54).

– Pre oko godinu dana, sa početkom pandemije, malo sam se više uplašila kako će se sve to odraziti na moje stanje, pa se moj muž, koji se inače razume u biljke, dao u pretragu po internetu, ne bi li pronašao neki prirodni dodatak mojoj terapiji. Poručio je komplet br.1 za ublažavaje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, nakon što je pročitao iskustva korisnika i upoznao se sa sastavom preparata, na osnovu čega je mogao da zna kako deluju. Već posle prvog ispijenog kompleta, meni je stvarno bilo bolje.

Evo, već godinu dana koristim BIO-TEO preparate, ne strahujem od toga da li će mi biti loše ako se vreme menja, i život uopšte mi je mnogo kvalitetniji – kaže zadovoljno Merima.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

  • Srbija: 2880 RSD, +381 62 336-336, maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
  • BiH: 47 KM, +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
  • Crna Gora: 26 €, +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU Podgorica, Moskovska 22, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar