PONOVO HODAM, SRCE SVE JAČE KUCA

Aleksandar Čerepovski (60), avijatičar, iz Crvenke

Nisam mogao da verujem da će me čudo vratiti u život, a to je učinio Antistres Bio-Teo komplet – tvrdi Aleksandar Čerepovski, avijatičar iz Crvenke. Mislio sam, pošto sam imao tri baj pasa da sam rešio problem sa srcem i da mogu opuštenije da živim. Mogu da kažem da sam se baš prevario. Kad su mi doktori rekli ‘dokle sam dogurao’ i koliko sam bio nemaran prema sebi, iskreno sam se zapitao – Šta to radiš sebi?

Mnogo sam se zamarao, noge su mi oticale, pa sam u decembru prošle godine otišao na kontrolu, na VMA, gde sam još 2008. operisan. Ugrađena su mi tri bajpasa. Rezultati su bili poražavajući – začepljenje jednog bilo je 95, a druga dva – 70 procenata – priča o svojim mukama Aleksandar Čerepovski, iz Crvenke, avijatičar u penziji.

Srce je radilo sa 21 do 25 procenata!

Doktori su rekli da u tom slučaju, sa tako oslabljenim srcem, nikakva intervencija nije moguća.

– Ušao sam u Studijski program – to je sistem za oslabljeno srce i javljao se na svakih nedelju dana. Posle mesec dana kontrola je produžena na jedan mesec – kaže Aleksandar.

– Zamor je ostao, a noge su i dalje bile otečene. Nisam imao snage da hodam duže od dva-tri koraka.

Žena je na internetu videla oglas BIO-TEO centra i poručila komplet – nastavlja Aleksandar. – Posle nepuna dva kompleta, aparati su na kontroli pokazali da je moje srce ojačalo i da je procenat povećan na 31-32 odsto kapaciteta.

Presrećan sam, pijem lekove, kompletnu terapiju, i kapi, a sada mogu da pešačim čitavih pola sata, što je za mene veliki uspeh. Mogu da radim i lagane čučnjeve, držeći se za šipku ili neki drugi oslonac. Kapi su me bukvalno digle na noge!

Pogledajte i video izjavu:

⭐⭐⭐⭐⭐
Aleksandar Čerepovski (60), avijatičar, iz Crvenke
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar