Pomogla sam mužu, konačno se oseća bolje

Branka Ružić iz Pančeva primetila je da se njen suprug oseća loše i pored terapije koju pije redovno. Videla je reklamu za Bio-Teo biljni komplet i rešila je da kupi mužu kako bi isporobali njegovu delotvornost.

– Iako moj suprgu pije lekove, i ima svoju terapiju, nikako da mu makar malo poboljša stanje. Stalno je govorio kako bi želeo da se oseća bolje, i nije bio siguran u terapiju koju su mu pripisali i rekli da se pridržava nje. Onda sam ja videla reklamu i rešila da mu kupim Bio-Teo biljni komplet, jer sam čula da pomaže.

Nakon popijene prve ture, on se već oseća bolje.

Ponekad se naravno desi da bude malo malaksao, ali to je zbog ovih promena vremena koje utiču i na zdrave ljude. Prosto je nemoguće da se čovek oseća dobro kada imamo jedan dan kišu, a drugi sunce. Tako je i sa mojim suprugom. Međutim, otkad je popio prvu turu Bio-Teo biljnih kapi, on je postao aktivniji i rekao mi je da se zaista oseća bolje, tvrdi Branka i dodaje da je mnogo zadovoljna njegovim napretkom.

– Mislila sam da ćemo morati mnogo duže da čekamo pre nego što kapi počnu da deluju, ali, ispostavilo se da su zaista delotvorne kao što ljudi pričaju. Nisam verovala da nešto prirodno može tako brzo i efikasno da deluje. Zaista mi je drago što sam omogućila suprugu da se bolje oseća i da može normalno da funkcioniše i sa terapijom, kaže zadovoljna supruga.

– U šali mu nekad kažem da sam ga “spasila”. Ali, zapravo tu ima istine, samo što se šalim da sam i sebe spasila delimično, jer sam mirna što znam da se on zaista dobro oseća. Mirna sam jer znam da je pod terapijom koju mu je doktor prepisao i koje se drži, ali da pije i Bio-Teo komplet koji mu samo omogućava normalan i zdrav život.


Branka Ružić iz Pančeva
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar