PERKU S. Iz Ivanjice dugo je mučila ANGINA PEKTORIS…

PERKU S. Iz Ivanjice dugo je mučila ANGINA PEKTORIS. Česti i jaki bolovi ispod grudne kosti i začepljenje pojedinih krvnih sudova u srcu, Perku su često vodili na razne klinike, gde je povremeno živela pod specijalnim aparatima. O tom periodu neizvesnosti i straha, Perkin suprug priča­:

–  Na Internoj klinici u Beogradu su mi rekli da bi operacija bila veoma rizična. Zbog toga sam strahovao, od svakog njenog napada a nisam znao kako da joj pomognem. Dugo sam razmišljao da li da pokušam sa biljnim preparatima, ali me sprečavalo to sto se radilo o srcu. Da se radilo o nekom drugom oboljenju, lakše bi se odlučio. Međutim, na kraju sam shvatio da ćemo je izgubiti ako nesto još ne preduzmemo. Otišao sam u BIO-TEO centar i odneo njenu dijagnozu. Dugo sam razgovarao sam vlasnikom Centra, travarom Stevom Marićem. Uverio me da mojoj supruzi njegovi preparati neće naškoditi, savetujući komplet Antistres+Corvit+Cirkul. Ovaj komplet sadrži tri vrste kapi. Pridžavali smo se svih uputstava koje nam je Marić dao. Već posle nekoliko dana zapazio sam da se Perka manje zamara, pa smo nastavili sa ovim čudesnim kompletom biljnih tvorevina. Moja supruga se brzo oporavljala i ulazila u normalne tokove života na koje smo već bili i zaboravili. Danas je njeno stanje potpuno normalno, jer su Stevini  preparati zaista učinili čudo.

    Na sve ovo Stevo Marić kaže: “Moja iskustva sa Antistres+Corvit+Cirkul kompletom su veoma pozitivna. Njega uzimaju najčešće srčani bolesnici i poslovni ljudi koji, zbog dinamike posla i nervne napetosti, dolaze u predinfarktna stanja. Ovaj komplet se može uzimati paralelno i sa redovnom terapijom. Moja iskustva su dobra.”

⭐⭐⭐⭐⭐
Perka S. iz Ivanjice
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar