Ovako se može još sto godina

Da je moje  zdravstveno stanje pre jedanaest godina bilo veoma ozbiljno govori i podatak da sam u četrdeset osmoj godini zbog OSCILIRAJUĆEG KRVNOG PRITISKA I KARDIOMIOPATIJE morao da odem u invalidsku penziju. Nekoliko godina ranije  pritisak mi se kretao od onog ispod normale pa do 120/200 mm živinog stuba. Da jedna nevolja ne ide sama srčani mišić mi je napao virus koji je izazvao pravi darmar. Lekar mi je tada umesto Nifelata propisao Prinorm, ali se moje stanje nije bitno promenilo. Česti napadi uslovljavali su i česte dolaske lekara stanice za hitnu pomoć. Pre dve godine javio mi se BLOK LEVE GRANE sa poznatim pojavama: usporenim radom srca, napadima vrtoglavice i veoma usporenim pulsom što mi je zadavalo najviše problema. Sve ovo je uslovljavalo moju opštu fizičku slabost jer sam se i od najmanje fizičke aktivnosti zamarao, a pluća mi ostajala bez kiseonika. Lekar mi je otvoreno rekao da mi je srčani mišić jako oslabio i da svega moram da se čuvam. Slušao sam ga iz uverenja da je tako bolje, ali i zbog toga što drukčije nisam mogao. Iz kuće sam retko izlazio, a najduža staza mi je bila odlazak kod lekara na kontrolu.

Pošto mi je svaki fizički rad bio zabranjen i pošto su mi i najlaganije šetnje pričinjavale problem, vreme sam uglavnom provodio u čitanju knjiga i štampe. Tako sam iz novina saznao da travar Stevo Marić ima neke biljne preparate koji su mnogima pomogli pa i ljudima sa srčanim smetnjama. Pročitao sam nekoliko tekstova o njemu pa sam na kraju i ja poželeo da to isprobam i uzeo jedan njegov komplet. Ti čajevi i kapi su mi trajali nešto manje od mesec dana. Istini za volju u toku te biljne terapije, uz koju sam uzumao i svoje lekove, nisam primetio neke vidne promene, ali kada su mi Marićevi preparati nestali zaključio sam da sam se bolje osećao dok sam ih uzimao zato sam odmah nabavio još dva kompleta. Krajem drugog meseca, a samim tim i krajem drugog kompleta, jasno mi je bilo da se moje stanje znatno popravilo.

Sada sam izlazio u šetnju, koja mi više nije pričinjavala probleme, a manje sam se zamarao i disao punim plućima. Što je najvažnije, shvatio sam da, od kako sam uz prinorm počeo da uzimam Marićeve biljne preparate, nisam imao ni jedan napad pa mi ni hitna pomoć nije bila potrebna. Polako sam ulazio u svoj stari kolosek, tj. u ono stanje koje sam već i zaboravio. Ovih dana završavam sa trećim kompletom i šta da kažem? Osećam se sasvim dobro. Nedavno sam bio kod mog lekara na kontrolu. Posle uobičajnih pregleda rekao mi je ovo: „Gospodine Vukićeviću, ovako se može još sto godina“. Objasnio mi je da mi je srce snažnije, da se stanje sasvim smirilo i da elektokardiogram više ne pokazuje smetnje koje je ranije pokazivao. Ne smem da poričem ulogu nifelata, ali znam sigurno da je za moje sadašnje stanje najzaslužnija biljna terapija Steve Marića . U prilogu ovome govori činjenica da,od kada sam počeo da uzimam Marićeve preparate, nisam imao ni jedan napad, da sada dnevno bez teškoća pešačim po pet-šest kilometara i da više ne osećam potrebu za čestim lekarskim intervencijama i kontrolama.

⭐⭐⭐⭐⭐
Jovan V, inženjer u penziji, iz Zrenjanina
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar