Oporavlja ceo organizam

Do pre tri godine nikada ozbiljno nisam bio bolestan. Verovao sam da će tako i ostati, ali sve češće je počela da me boli glava, nastupiše i neke nesvestice i niz drugih smetnji poče da mi zagorčava život. Lekari konstatovaše da mi je skočio pritisak. Dobijao sam neke lekove koje sam  uredno uzimao, ali me ta, za mene čudna bolest, jednoga dana sasvim obori. Pritisak skoči na 295/125 mm. Iako o tom oboljenju nisam imao detaljnija saznanja znao sam da to ne „miriše“ na dobro. Lekari su mesec dana pokušavali da tako visok pritisak skinu, ali im to nije polazilo za rukom. Otvorene prognoze su bile da mi preti šlog . Ubrzo mi se to i dogodilo: šlog je zahvatio celu levu stranu i oduzeo mi govor. Smestiše me u bolnicu. Lekari su činili sve da  mi pomognu, ali sam se ja veoma teško i sporo oporavljao. Posle izvesnog vremena me uputiše kući. Leva ruka i noga su bile potpuno nemoćne, veoma loše sam govorio, a imao sam probleme sa bubrezima, probavom i apetitom. Uz sve ovo plašili su me česti bolovi ispod grudne kosti. Sve u svemu, bio sam težak bolesnik bez nade da će mi biti bolje. Ponekad mi se činilo da uzalud gutam silne lekove koje su mi lekari propisivali.

Moja sreća je što sam negde  krajem juna ove godine naišao na jedan članak u novinama iz koga sam naslutio da Marić, možda i meni može da pomogne. Obratio sam mu se i već 30. juna sam počeo da trošim njegove čajeve i biljne kapi. Već nakon dve nedelje zapazio sam da mi se stanje popravlja. I  moji ukućani su primetili da čistije govorim, popravio mi se apetit, a u levu ruku mi se vraćala snaga i pokretljivost. To mi je ulilo nadu da će mi Marićevi preparati makar malo popraviti do tada nesnosno stanje.

Redovno sam ih uzimao i sve pažljivije pratio sve promene koje su nailazile. Po Marićevom savetu nisam prekidao sa lekovima zvanične medicine, ali kada sam počeo da trošim drugi Marićev komplet shvatio sam da su mi lekovi suvišni i prestao sa da ih uzimam. Ovo sam uradio sasvim svesno jer mi od ovih šest vrsta lekova ni ranije nije bilo mnogo bolje. Iz dana u dan moje zdravstveno stanje se popravljalo. Leva ruka mi se sasvim normalizovala, noga je takodje bila bolje, samo me još malo bolelo, ali  i sve moje stare tegobe su se izgubile – bubrezi su prestali da mi prave probleme, nestao je i onaj bol ispod grudne kosti, probava se potpuno normalizovala, a apetit mi se potpuno povratio. Ono što me posebno radovalo bilo je normalizovani govor jer sam mogao normalno da pričam sa svojim ukućanima. Kada sam potrošio drugi komplet Marićevih aparata bio sam potpuno fizički oporavljen, dobio sam snagu i počeo da radim. Opet sam bio u svojoj fotografskoj radnji onaj stari, oran za posao i rad. Sada nesmetano vozim automobil i ponašam se sasvim normalno. Pošto mi je drugi komplet pri kraju ovih dana nameravam da idem za Beograd do Marićevog Bio-Teo centra da uzmem još jedan komplet ovih njegovih čudesnih biljnih tvorevina jer želim da svoj organizam  oslobodim i poslednjih ostataka bolesti. Sada mi je pritisak potpuno normalan – ustalio se na 165/85, pa je to razlog što želim da Marićeve preparate uzimam još neko vreme da mi se to ustali I  da ne moram da strahujem od nekog recidiva.

To što me još posebno dojmilo je odnos njegovih saradnika prema bolesnima, veoma su ljubazni predusretljivi i poslovni pa takve osobe zaslužuju posebnu zahvalnost. Ja sam iz svog iskustva izvukao pouku pa Marićeve preparate preporučujem svima koji mi se požale na bolest jer oni stvarno vraćaju izgubljenu snagu i oporavljaju bolestan organizam. Uz sve to i cene su veoma pristupačne što je u ovo vreme veoma važno. Na kraju: hvala Stevi Mariću što mi je pomogao da nastavim normalan život!

⭐⭐⭐⭐⭐
Miodrag P, fotograf iz Kragujevca
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar