Marićevi preparati ulivaju poverenje

Moje zdrastveno stanje se naglo pogoršalo početkom 1994. godine. Istini za volju teško se dolazilo do lekova, ali one kojih je bilo redovno sam uzimala, a i lekari su činili sve što je bilo u njihovoj moći. Međutim, bilo je dana kada sam imala i po tri-četiri napada i kada mi ni jedan lek nije smanjivao bol. Povremeno sam imala takve bolove da sam mislila – ne mogu ih izdržati. Neki poznanici su mi savetovali da pokušam i sa narodnom medicinom, tj. da se obratim nekom dobro travaru ,ali ja sam dugo odbijala da potražim takvu pomoć jer sam imala gorko iskustvo bar sa jednim travarom.

Muž je na kraju uspeo da me nagovori da pokušamo sa biljnim preparatima Steve Marića o kome je čitao u štampi. Uzela sam taj njegov mnogo hvaljeni komplet biljnih kapi i čajeva i strogo se pridržavala svih datih uputstava. Uz ovo sam pila i svoje stare lekove jer je i Marić naglasio da nikako ne izbacujem lekove i redovno idem na kontrolu kod lekara. Za četiri nedelje, koliko mi je trajao prvi komplet, zapazila sam da su mi napadi ređi i slabijeg intenziteta. Tog meseca lek sam uzela samo dva puta. Dva meseca kasnije, posle tri popijena kompleta, ja sam bila druga osoba. To je bio dobar razlog da odem na kontrolu. EKG je ovoga puta bio zadovoljavajući. Posle četiri Marićeva kompleta, ja se osećam sasvim dobro. Istina, krvni pritisak mi još uvek ponekad varira, ali on je posledica mog psihološkog stanja koje nikakvi lekovi ne mogu da saniraju jer za bol izbeglice nema pilule.

Stevo Marić ima biljne preparate koji ulivaju poverenje i koje ja od srca preporučujem svima koji imaju probleme sa srcem. Ono što mi se kod Marića posebno dopada je njegova skromnost i to što nije razmetljivac, ne hvališe se i bolesnika stalno upućuje na lekara.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ljubinka S, penzionerka iz Beograda
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar