Majka je bila na kraju snage

Majka Marija je do pre dve godine bila uglavnom zdrava osoba. Rodila je četvoro dece pa razumljivo da na sebe i nije mnogo mislila zato se bolest pojavila gotovo iznebuha.

Istina – priča njen sin, gospodin Zoran Đ. – majka se i ranije povremeno žalila na bolove i mučninu u stomaku, ali to niko od nas, pa ni ona, nije vezivala za srce. I to je tako trajalo sve do prošle godine u proleće kada je sve češće imala bolove ispod grudne kosti, mučninu, povraćanje i malaksalost. Prvi infarkt imala je 24.marta prošle godine kada smo je odmah smestili u bolnicu gde je ostala dvadesetak dana. Od tada joj je iz dana u dan bivalo sve gore. Drugi infarkt dobila je maja ove godine. Pošto više nije mogla da se kreće stalno je bila vezana za postelju. Uza sve ovo i krvni pritisak joj je stalno varirao. Ona je inače bila veoma vitalna i vedrog duha, ali ju je sve ovo i psihički pogodilo. Stanje joj se letos još više pogoršalo pa se činilo da je bila na kraju snage. Nekada mi se činilo da tako neće moći još dugo. Svima nam je bilo teško što ničim nismo mogli da joj olakšamo stanje. Lekovi joj nisu mnogo pomagali pa smo sve češće razmišljali o narodnoj medicini. U tome nam je pomogla štampa iz koje smo saznali za travara Stevu Marića od koga sam joj sredinom avgusta doneo jedan njegov komplet biljnih preparata u nadi da joj bar malo pomogne. Iskreno da kažem ja nisam očekivao čudo, ali kada mi je već posle nekoliko dana telefonom seopštila da se bolje osećam pomislio sam da je to samo sugestija. Medjutim, kako je vreme odmicalo naša majka se sve bolje osećala, oporavljala se i na naše opšte čuđenje vraćala se u neko vreme koje smo već svi bili zaboravili. Krevet je više nije „vukao“ jer je po ceo dan nešto radila po kući, izlazila u grad u koji nije išla dve godine i prosto počela da živi normalnim životom. Kada je posle mesec dana potrošila prvi komplet Marićevih kapi i čajeva bila je prosto preporodjena. Jednog dana mi je priznala da je počela da pije i kafu, koju takođe nije pila godinama, i da uz kafu ponekad popuši i po koju cigaretu. Ona istina nikada nije bila neki ozbiljan pušač, ali je volela da popuši koju cigaretu.

Iz priče gospodina Djurića provejava radost što se majka vratila u staru formu i što joj se stanje normalizovalo pa ne štedi reči hvale za biljne preparate Steve Marića.

Ove njegove kapi i čajevi su zaista u slučaju moje majke napravili čudo – nastavlja on. -Da bismo joj to sadašnje stanje održali, došao sam da joj uzmem još jedan komplet. Ako bude trebalo uzimaćemo joj ih sve dok joj bude potrebno. Ona je, istina, i od ovog prvog kompleta toliko ojačala da sam joj pre neki dan u šali, predložio da joj kupim bicikl jer sam ubeđen da bi bez napora mogla da ga vozi – kaže na kraju gospodin Đurić i dodaje da joj se i pritisak normalizovao i da više nema nikakvih smetnji koje je imala ranije.

U Marićev Bio-Teo centar svakodnevno dolaze ljudi da kažu i pohvale se kako su njegovi biljni preparati uspeli da pobede bolest i onda kada se to bolesnik najmanje nadao. Pre neki dan u Bio-Teo Centar javio se Ljubiša Marinković iz Kragujevca da kaže kako mu je posle samo dva kompleta Marićevog biljnog kompleta stanje sasvim normalno, a do maja ove godine imao je veoma ozbiljne srčane smetnje, visok krvni pritisak, aritmiju i nervnu napetost. O gospodinu Ljubiši opširnije ćemo pisati u jednom od narednih brojeva „Politike Ekspres“.

Pored biljnih preparata koji snažano utiču na srce i ceo kardiovaskularni sistem Stevo Marić ima biljne preparate koji pomažu kod niza drugih bolesti. Njegovi preparati jačaju imunološki sistem, regulišu cirkulaciju krvi, ali su veoma uspešni u i slučajevima bubrežnih, žučnih i stomačnih oboljenja. Marić je usvojio neke metode kineske tradicionalne medicine kojima rešava probleme steriliteta kod oba pola, impotencije, prevremene ejakulacije kao i mnogih drugih bolesti koje napadaju polne organe. On ima veoma dobar preparat i za hemoroide.

OBJAVLJENO:

1. Politika ekspres 15.09.1995. i 21.09.1995.

⭐⭐⭐⭐⭐
Zoran Đ, iz Valjeva
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar