Majka je bila na KRAJU SNAGE, a onda se desilo ČUDO!

– Majka Marija je do pre dve godine bila uglavnom zdrava osoba. Rodila je četvoro dece pa razumljivo da na sebe i nije mnogo mislila zato se bolest pojavila gotovo iznebuha.

– Istina – priča njen sin, gospodin Zoran Đ. – majka se i ranije povremeno žalila na bolove i mučninu u stomaku, ali to niko od nas, pa ni ona, nije vezivala za srce. I to je tako trajalo sve do prošle godine u proleće kada je sve češće imala bolove ispod grudne kosti, mučninu, povraćanje i malaksalost. Prvi infarkt imala je 24. marta prošle godine kada smo je odmah smestili u bolnicu gde je ostala dvadesetak dana. Od tada joj je iz dana u dan bivalo sve gore. Drugi infarkt dobila je maja ove godine. Pošto više nije mogla da se kreće stalno je bila vezana za postelju. Uza sve ovo i krvni pritisak joj je stalno varirao. Ona je inače bila veoma vitalna i vedrog duha, ali ju je sve ovo i psihički pogodilo. Stanje joj se letos još više pogoršalo pa se činilo da je bila na kraju snage. Nekada mi se činilo da tako neće moći još dugo. Svima nam je bilo teško što ničim nismo mogli da joj olakšamo stanje. Lekovi joj nisu mnogo pomagali pa smo sve češće razmišljali o narodnoj medicini.

– U tome nam je pomogla štampa iz koje smo saznali za Bio-Teo centar pa sam majci sredinom avgusta doneo jedan njihov komplet biljnih preparata u nadi da će da joj bar malo pomogne. Iskreno da kažem ja nisam očekivao čudo, ali kada mi je već posle nekoliko dana telefonom saopštila da se bolje oseća pomislio sam da je to samo sugestija. Međutim, kako je vreme odmicalo naša majka se sve bolje osećala, oporavljala se i na naše opšte čuđenje vraćala se u neko vreme koje smo već svi bili zaboravili. Krevet je više nije „vukao“ jer je po ceo dan nešto radila po kući, izlazila u grad u koji nije išla dve godine i prosto počela da živi normalnim životom. Kada je posle mesec dana potrošila prvi komplet Bio-Teo kapi bila je prosto preporodjena. Jednog dana mi je priznala da je počela da pije i kafu, koju takođe nije pila godinama, i da uz kafu ponekad popuši i po koju cigaretu. Ona istina nikada nije bila neki ozbiljan pušač, ali je volela da popuši koju cigaretu.

Iz priče gospodina Zorana provejava radost što se majka vratila u staru formu i što joj se stanje normalizovalo pa ne štedi reči hvale za biljne preparate Bio-Teo centra.

– Ove njegove kapi su zaista u slučaju moje majke napravili čudo – nastavlja on. -Da bismo joj to sadašnje stanje održali, došao sam da joj uzmem još jedan komplet br. 1 kapi. Ako bude trebalo uzimaćemo joj ih sve dok joj bude potrebno. Ona je, istina, i od ovog prvog kompleta toliko ojačala da sam joj pre neki dan u šali, predložio da joj kupim bicikl jer sam ubeđen da bi bez napora mogla da ga vozi – kaže na kraju gospodin Zoran i dodaje da joj se i pritisak normalizovao i da više nema nikakvih smetnji koje je imala ranije.

Pored biljnih preparata koji snažano utiču na srce i ceo kardiovaskularni sistem Bio-Teo centar ima biljne preparate koji pomažu kod niza drugih bolesti. Njegovi preparati jačaju imunološki sistem, regulišu cirkulaciju krvi, ali su veoma uspešni u i slučajevima bubrežnih, žučnih i stomačnih oboljenja. Osnivač travar Marić je usvojio neke metode kineske tradicionalne medicine kojima rešava probleme steriliteta kod oba pola, impotencije, prevremene ejakulacije kao i mnogih drugih bolesti koje napadaju polne organe. On ima veoma dobar preparat i za hemoroide.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

  • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
  • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
  • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Poručivanje putem sajta klikom na: https://www.bioteo.com/proizvod/antistres-corvit-cirkul-za-ublazavanje-stresa-pravilan-rad-srca-i-poboljsanje-cirkulacije/

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

⭐⭐⭐⭐⭐
Zoran Đ, iz Valjeva
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar