Kolega mi je rekao „Probaj, nećeš se pokajati“, a moj lekar je potvrdio da mi je stanje mnogo bolje!

– Oborio me je infarkt miokarda, nekako sam to prebrodila, lekar sam, i mogu sebi da pomognem. Međutim, anginozni bolovi nisu prestajali, teskoba u grudima, nedostatak vazduha…

– Zna se da biljke mogu da pomognu u lečenju od davnina, pa sam, pretražujući internet, naišla na sajt BIO-TEO Centra i informisala se o njihovim proizvodima. Te informacije nisam baš odmah uvažila, sve dok mi kolega nije dao bočicu Antistres kapi iz Kompleta br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, uz napomenu – Probaj, nećeš se pokajati. I nisam – ovim rečima svoje iskustvo opisuje Anđelka (68), iz Beograda.

– Do sada sam popila četiri ili pet kompleta br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, i više ni ne brojim, jer su već postali moja stalna terapija, jer se mnogo bolje osećam otkako ih pijem. I moj lekar je potvrdio da mi je stanje mnogo bolje, i to posle dva ili tri ispijena kompleta. U međuvremenu, imala sam još jednu hiruršku intervenciju, sa drugačijom dijagnozom, i to sa sve lakše prebrodila, jer je moj organizam bio u boljem stanju.

– Danas u ovim godina, preplivam bazen kao od šale, šetam kilometrima, plešem, uopšte sam aktivna i odlično se osećam. Sigurna sam da za to mogu da zahvalim proizvodima BIO-TEO Centra, a zdravija sam i jača jer sam i aktivnija. Neaktivnost i loša ishrana na sigurno vode u bolest – poručuje za kraj naša sagovornica.

Cena kompleta (sastoji se od 3 različita proizvoda): 

  • Srbija: 2880 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +381 64 33-77-890
  • BiH: 47 KM (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +387 65 945-825
  • Crna Gora: 26 € (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +382 69 244-404

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar