Kilometar dnevno pešačim, a ranije nisam mogla da napravim ni tri koraka

Gordani K, domaćici iz Beograda bila je neophodna operacija srca, ali je uz pomoć Bio-Teo biljnog kompleta ANTISTRES + CORVIT + CIRKUL uspela da eliminiše svoje probleme.

Svi koji imaju problem sa kardiovaskularnim sistemom znaju koliko to može biti naporno. Koliko je teško ustajanje ujutru, stajanje na nogama, hladnoća…

Po preporuci od kućnog prijatelja, Gordana je rešila da proba Bio-Teo kapi za srce. Evo šta ona ima da kaže o svom iskustvu:

Bila sam težak srčani bolesnik kome je bila neophodna operacija. Međutim, lekari su rekli da su mi krvni sudovi u takvom stanju da je ne bih izdržala. Na sreću, otkrila sam preparate Bio-Teo i sada sam druga osoba. Već posle prvog kompleta bilo mi je sasvim bolje, mogla sam da počnem da šetam i prestala sam da pijem lekove po dogovoru sa doktorom. Sada već posle trećeg kompleta mnogo kvalitetnije živim. Kilometar dnevno obavezno pešačim, a ranije nisam mogla da napravim ni tri koraka, a da ne osetim veliki zamor i bol u grudima. Kapi od srca preporučujem svima vama koji imate slične tegobe.

⭐⭐⭐⭐⭐
Gordana K, domaćica iz Beograda
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar