I pored ugrađenog stenta Dragan nastavlja da radi kao mladić zahvaljujući BIO-TEO ANTISTRES KOMPLETU

– Ja već deset godina radim uz Stevinu pomoć – šali se Dragan, građevinski inženjer iz Mladenovca. Majka ga je otrkila još ranije, dok je imao apoteku u Kosovskoj ulici u Beogradu. Zahvaljujući njoj, svi u porodici smo počeli da koristimo Antistres BIO-TEO komplet, koji se preporučuje za jačanje i bolji rad srca, smirenje i zadužen je za očuvanje celog kardiovaskularnog sistema.

– Naime, svi smo u porodici genetski bili skloni velikoj nervozi i jakoj napetosti, tako da smo mi mlađi uglavnom uzimali samo kapi za smirenje. Kasnije mi je bilo žao što nisam odmah poslušao majku, jer nisam shvatao ozbiljnost moje situacije, koja je očigledno vodila ka većim problemima.

Kako nam je Dragan ispričao, posao u građevini postajao je sve stresniji, što je dovelo do toga da on dobrim delom zanemari svoje zdravlje.

– Usledio je stres za stresom, obroci su bili sve obimniji, počeo sam da se gojim i više nisam bio u stanju da se popnem na skelu. Mislim da sam u zadnji čas počeo da koristim Antistres + Corvit + Cirkul komplet, ali delimično je već bilo kasno, jer su mi lekari rekli da mora da mi se ugradi stent. Dok sam bio mlađi, nisam obraćao pažnju na sebe i nisam pridavao značaj ubrzanom radu srca i sličnim simptomima koji mogu da ukažu da postoji nekakav problem.

– Krivica za to je samo moja, jer sam mogao da vidim primer svoje majke, koja je, pored terapije, pomoću ovog biljnog kompleta uspela da održi anginu pektoris pod kontrolom. Imala je snage za sve nas, podigla je i moju decu, a i danas, u 80. godini života, može da nam pritekne u pomoć.

Dragan još kaže i da je zbog ovoga mislio da ima vremena za njega, to jest da može da podnese još toga bez pomoći. Međutim, stresovi su nastavili da se nižu, i shvatio je da treba da koristi ceo Antistres + Corvit + Cirkul komplet, ali i da se javi lekaru.

– Pošto smo zbog genetike svi u kasnijim godinama imali probleme sa srcem, ovo je jednostavno moralo da se uradi. Kada je ugrađen stent, dozvao sam se sebi, pazio na ishranu, ali kilogrami su teško „odlazili“, jer nisam imao snage da hodam, a naročito ne da vežbam. Uz terapiju, počeo sam da pijem Antistres + Corvit + Cirkul komplet, i već posle prvog kompleta bilo mi je mnogo bolje. Išao sam u duže šetnje, a nakon drugog ispijenog kompleta, vratio sam se i na posao. Nisam nervozan, niti doživljavam stres ukoliko se pojavi neki problem na poslu, svestan sam da mogu da ga rešim, a i svi oko mene primećuju da sam raspoloženiji, a samim tim i posao bolje ide.

Dragan danas ima 60 godina, i dva puta godišnje preventivno popije po jedan biljni komplet, a po potrebi i dva. Ako dođe do većih „lomova“ na poslovnom planu, tu su Antistres kapi da ublaže problem. Međutim, one su mu sve manje potrebne.

– Nijedna skela mi više nije problem, imam snage koliko mi treba – raspoloženo kaže Dragan.


Dragan, građevinski inženjer iz Mladenovca
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar