Fokusirajući se na pomoć teško obolelom ocu, zanemarila sam sopstveno zdravlje…

– Sport je moj život, ali ljubav prema rekreaciji me je navela da zaboravim da života bez zdravog srca jednostavno nema – kaže Milena B, sportska radnica iz Beograda. Ona je, fokusirajući se na pomoć teško obolelom ocu, zanemarila sopstveno zdravlje, i bila je na pragu da se i sama teže razboli.

– Lekari su mi rekli da imam prošireno, tzv. „sportsko srce“ i da je, pored obavezne terapije lekovima isto tako važno da obratim pažnju na način života – nisam smela da dozvolim sebi stresove i veće fizičke napore. Ali, moja se priča ne razlikuje mnogo od onih koje mogu da ispričaju i ostale žene, majke, ćerke, supruge…

Nakon što je počela da se bavi sopstvenim zdravljem, Milena je naravno nastavila da pomaže ocu, i u želji da pronađe još nešto što bi moglo da mu olakša tegobe, na Internetu je naišla na reklamu BIO-TEO centra. Tako je saznala za Antistres + Corvit + Cirkul komplet, koji se preporučuje onima sa srčanim tegobama.

– Najviše su me privukle priče zadovoljnih korisnika, koji su imali priliku, ali i sreću, da koriste BIO-TEO proizvode. Njihove dijagnoze su bile ozbiljnije od moje, što mi je dalo veliku nadu da će i meni biti bolje.

Nažalost, Milenin otac je u međuvremenu preminuo, što je opet dovelo do toga da od obaveza zaboravi na sopstveno zdravlje. Pored toga, Milena je imala i tu nesreću da pristustvuje jednom tragičnom događaju, a stres pretrpljen tom prilikom je samo pogoršao njeno ionako narušeno zdravlje.

Povrh svega, bolest je pogodila i njenog sina, koji je iz tog razloga prešao da živi kod nje. Njemu je takođe morala da pomaže, jer je imao tešku dijagnozu, i više nije imala izbora – morala je prvo da pomogne sebi, kako bi izdržala sve što je potrebno i pomogla sinu. Ubrzo je počela da uzima Antistres + Corvit + Cirkul komplet.

– Već posle prve popijene bočince osetila sam olakšanje. Imala sam više snage, koja mi je itekako bila potrebna, bila sam pribranija, mirno i staloženo donosila odluke, a više nije bilo ni panike koja bi me možda naterala da pomislim kako ne mogu da uradim sve što moram.

– Na radnom mestu više nije moglo da se primeti da imam bilo kakve probleme. Aritmija je nestala, srce je kucalo normalno, između 70 i 80 otkucaja. Prestala sam da se budim noću kao ranije, i pritisak mi se normalizovao.

– Kada je sin video pozitivne promene kod mene, i on je pristao da uzima Antistres + Corvit + Cirkul komplet. Naime, on je teško podnosio svoju bolest, bio je veoma uznemiren zbog toga, a nije bio disciplinovan, i sve to je dodatno otežavalo njegovo stanje. Na momente, srce mu je lupalo „kao ludo“. Već posle prvog kompleta, vidno se smirio, mnogo bolje je sarađivao sa lekarima oko osnovne bolesti. Nakon toga, sve je krenulo ka boljem.


Milena B. iz Beograda
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar