Dugogodišnji problemi sa astmom, alergijama i disanjem uopšte mogu se ublažiti ili otkloniti na prirodan način

– Astmatičar sam od treće godine života. Zbog drugih zdravstvenih problema, imunitet mi je znatno opao, pa se kasnije javljaju i alergije na jaja, polen, kućnu prašinu, perje…

– Danas imam 30 godina i dvoje dece i prvi sam put osetila olakšanje i šta znači disati punim plućima, biti slobodan da kreneš bilo gde bez straha da li će te kratak dah zaustaviti.

Ovim rečima priču počinje Ivana I. iz Majura kod Šapca. Sada nema nikakvih disajnih tegoba, zahvaljujući prirodnim preparatima.

– Kapi br. 6 za pluća i disajne puteve BIO-TEO Centra sam pronašla na njihovoj Fejsbuk stranici, pročitala izjave korisnika i ponadala se da bi one i meni mogle da pomognu. Napominjem da sam sve ove godine redovno uzimala terapiju, a naročito mi je bilo teško na proleće i na jesen. Ali, uglavnom, tegobe nisu odlazile, samo su se – ublažavale.

– Posle prvog popijenog kompleta osetila sam poboljšanje i prestala da koristim inhalator. Prodisala sam, bolje sam spavala, imala sam više snage i mogla sam mnogo toga da obavim odjednom, bez odmaranja. Sada pravim pauzu nakon ispijenog drugog kompleta i nameravam da nastavim, naročito ću povećati dozu u vreme cvetanja lipa, koje imam ispred kuće, koje su mi zadavale naročite poteškoće.

– Moram da takođe napomenem da sam svake godine u septembru morala kod lekara, jer su se alergije tada najviše pojačavale. Međutim, slučajno sam tada počela da pijem kapi i nisam morala da „letim“ između lekara i apoteka – zadovoljno kaže Ivana.

– Svima pričam za BIO-TEO proizvode, i da pre nego što sam počela da ih upotrebljavam, često nisam mogla da dođem do daha i morala bih da sednem i posle najmanjeg napora. Nisam ni balon deci mogla da naduvam, što mi je jako teško padalo. Sada je sve lakše, i apsolutno učestvujem u njihovim životima.

Cena kompleta (sastoji se od 2 različita proizvoda): 

  • Srbija: 1920 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +381 64 33-77-890
  • BiH: 32 KM (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +387 65 945-825
  • Crna Gora: 19 € (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +382 69 244-404

Slobodno nas pozovite svaki dan (i nedeljom) od 08 do 20h!

Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve

Dodaj u korpu

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Saznajte više klikom OVDE.

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar