Disajne tegobe mučile su je godinama, ali je i pored dugog pušačkog staža uspela sebi da poboljša kvalitet života uz pomoć prirode

– Šest godina patim od lakšeg oblika astme. Bronhitis i prehlade su mi nataložili sekret u plućima, koji nikako nisam mogla da iskašljem. Prosto se sve zalepilo za pluća, i svakako mi je uticalo na kvalitet života. Moram da priznam da sam i sama doprinela tome, jer sam dugogodišnji pušač – kaže Danka P. V. (59), profesor matematike iz Sopota.

– Ne treba ni da opisujem koliko sam teško disala, loše spavala. Išla sam na kontole, ali sam rešila da potražim pomoć biljaka, o kojima dosta znam. U bašti naše vikendice raste lovor, origano…Kada sam na telefonu videla reklamu za BIO-TEO komplet br. 6 za pluća i disajne puteve, potražila sam njihov sajt i uverila se da je to moj spas.

– Popila sam tri puta po dva kompleta sa pauzama, i mogu reći da lakše iskašljavam sekret koji godinama nisam mogla da izbacim. Bolje se osećam, dišem kao čovek, punim plućima, a i bolje spavam. Testovi kod lekara takođe su pokazali da su mi pluća bolje, a verujem da bi rezultati sigurno bili još bolji da sam se potpuno odrekla pušenja. Smanjila sam cigarete, ali svesna sad da dok ne prekinem potpuno, oporavak će biti usporen.

Kako tvrdi naša sagovornica, otarasila se velikog psihološkog tereta kada je napustila profesorski posao, jer se, kaže, svaki dan vraćala sa posla „kao samlevena“.

– Laknulo mi je u svakom pogledu. BIO-TEO mi je pomogao, a i novi posao koji radim bez opterećenja i pritisaka – zadovoljno na kraju razgovora kaže Danka P.V.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Saznajte više klikom OVDE.

Cena kompleta (sastoji se od 2 različita proizvoda): 

  • Srbija: 1920 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +381 64 33-77-890
  • BiH: 32 KM (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +387 65 945-825
  • Crna Gora: 19 € (rok isporuke 1-3 radna dana) – Info i poručivanje: +382 69 244-404

Slobodno nas pozovite svaki dan (i nedeljom) od 08 do 20h!

Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve

Dodaj u korpu

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar