Danas niko ne bi rekao da sam imao problema sa srcem

Danas niko ne bi mogao da zaključi da sam pre tri godine imao ozbiljne probleme sa srcem. Tupom bolu iza grudne kosti i brzom zamaranju nisam poklanjao potrebnu pažnju i ko zna koliko bi se takvo stanje zadržalo da početkom prošle godine nisam imao jak psihički stres koji ga me je prosto pokosio. Napad je bio tako jak da su me odmah prebacili u bolnicu. Lekari su ubrzo konstatovali da se radi o jakom angioznom napadu koji je pratio I veoma visok krvni pritisak- 180/250 mm. Iz bolnice sam otpušten sa dijagnozom: ANGINA PEKTORIS.

Sada mi je bilo jasno zbog čega sam i pre ovog napada imao srčane smetnje i zbog čega sam se brzo zamarao. Sada su bolovi bili i češči i jači, što je uticalo i na moje raspoloženje pa sam uglavnom stalno bio mrzovoljan i bezvoljan. Lekove sam redovno uzimao, ali oni kao da nisu uticali na moje stanje što je na svakoj kontroli registrovao i snimak EKG. Uprkos lekovima, pritisak mi je stalno bio iznad normale. Sve ovo dovelo me je do zaključka da će ceo moj budući život biti vezan za pilule i razna ograničenja,što se nikako nije uklapalo u moj temperament i moje shvatanje života.

Da sam se prevario u proceni, pomogao mi je da shvatim moj omiljeni list – “Politika Ekspres”, iz koga sam saznao da moje zdrastvene probleme može da reši travar Stevo Marić, koji je mnogim ljudima sa sličnim tegobama pomogao da se vrati u normalni kolosek. Odmah sam i ja uzeo jedan njegov komplet koji preporučuje iz kardiovaskularne tegobe. Istini za volju, nisam očekivao mnogo, ali sam već posle dve-tri sedmice zapazio da se manje zamaram i da su srčane smetnje sve redje i sve slabije.

Kada sam potrošio prvi komplet otišao sam na kontrolu. Lekar je bio prijatno iznenađen jer je EKG bio neuporedivo bolji od prethodnih. Ja doktoru nisam prećutao da sam uzimao Marićeve kapi i čajeve, na šta mi je on rekao da nastavim sa tom terapijom, ali da ne izbacujem lekove. Posle tri Marićeva kompleta moje stanje je bilo više nego dobro: napadi su potpuno prestali, a pritisak se kretao izmedju 95/150 i 100/160mm. Verujem, kada bih malo više pažnje obratio na dijetu, pritisak bi bio još bolji, ali mi, u ovom kraju Srbije, volimo dobar zalogaj… Ja sam potpuno zadovoljan, a takodje i moj lekar jer je već prošla godina dana, a da nisam imao nijedan napad.

⭐⭐⭐⭐⭐
Milan M, službenik iz Gornjeg Milanovca
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar