ČESTO SAM BILA U BOLNICAMA ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Našla sam prirodno rešenje za svoje tegobe i moj život je počeo!

– Život me nije mazio. Sada imam 37 godina i niz oboljenja sistemski lupus, psorijazu, povišen krvni pritisak, tahikardiju, artritis… Javljale su mi se i otvorene rane na šakama i tabanima. Pluća su mi vrlo osetljiva, čim me uhvati neka prehlada ona preraste u bronhitis. U bolnicama sam bila redovan gost i svi su me znali, boravila sam tamo minimum 4 puta godišnje – ovim rečima počinje svoju priču naša sagovornica, Jelena.

– Šta da vam kažem, borila sam se iz dana u dan, pila razne lekove koji pomažu jednom organu a uništavaju drugi. Stomak mi je konstantno bio otečen od lekova, imala sam gorušicu, jetra je bila puna toksina, bubrezi nisu bili u dobrom stanju, čak se i alopecija pojavila, kao da sve drugo nije bilo dovoljno.

Onda se pojavila epidemija i Jelenin suprug, koji je tokom svom života imao velike probleme sa plućima, se zarazio i bio na korak od hospitalizacije. Tih dana je Jelena videla reklamu za Bio-Teo Centar i naručila mu komplet br. 6 za pluća i disajne puteve.

– Prognoze da moj suprug prođe bez posledica od korone nisu ni postojale. Međutim, pio je komplet za pluća i sigurna sam da ga je on sačuvao – nije bio u bolnici, kod kuće je završio lečenje i čak je uspeo da se otarasi korišćenja pumpica koje su bile sastavni deo njegove svakodnevnice. Mene su upozorili rečima „ne smeš nikako da se zaraziš, umrećeš“. Ne mogu da vam opišem kako sam se tada osećala…

– Pošto je suprug fantastično reagovao na Bio-Teo kapi, rešila sam sistemski da se posvetim svom organizmu. Prvo sam naručila Bio-Teo biljni komplet br. 3 za stomak i njega sada pijem konstantno sa ponekom pauzom od mesec dana. Očistio mi je jetru, sredio gasove i sve propratne tegobe. Stomak nije otečen i osećam se sjajno!

– Nakon njega sam uzela da pijem biljni komplet br. 6 za pluća, da se sačuvam od ovog virusa, a potom biljni komplet br. 1 za srce da bih mogla da umirim organizam i spavam. Od silnih terapija i lekova ceo organizam je bio zahvaćen nekom tegobom, ali uz pomoć Bio-Teo biljnih kapi sve je polako prestajalo.

– Međutim, stigao je i dan kog smo se svi plašili – zarazila sam se. Ali, nisam to ni znala – kroz smeh nam priča Jelena.

– Sve je prošlo u najboljem redu, jedino sam izgubila čulo ukusa, ali to je sve. Sigurna sam da je to zahvaljujući Bio-Teo kapima, zato ne prođe nijedan dan a da ja ne popijem svoje kapi, Bio-Teo me diže iz dana u dan i čini da se osećam najbolje do sada.

– Na kontrole sam ranije išla 4 puta godišnje, a sada 2 puta. Boravila sam u bolnicama često, a sada sam već godinu ipo dana bez bolnice. Zar nije neverovatno šta dobro sastavljeni prirodni sastojci mogu da učine našem organizmu? Ja sam bez reči, zaista. Bio-Teo ću koristiti do kraja života i svima ih preporučujem! – za kraj nam kaže Jelena.

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar