BRAT JOJ JE TEŠKO OBOLEO I MISLILI SU DA VIŠE NEMA NADE: Onda su pronašli OVO i vratili ga u život!

– Moj brat je letos bio teško bolestan. Mislili smo da neće preživeti. Temperatura nije padala ispod 39 stepeni, toliko je izgubio snage da nije mogao da ustane iz kreveta, a kamoli da sam ode do toaleta. Njegovo stanje nas je veoma uplašilo, jer on za 56 godina života nije video lekara, ni kijavicu nije imao, o nečem ozbiljnijem da ni ne govorimo…

Ovim rečima priču o svom bratu započinje Verica, koja dalje kaže da je mislila da je došlo najgore, i da joj je brat bukvalno bio na samrti.

– Radosna sam što danas mogu da kažem da se moj brat oseća daleko bolje, dosta šeta, ima snage, čak je uspeo i mene da poseti – ja živim u Srbiji, on u BiH. Sada zadovoljno čeka kontrolu.

– Lekari su mu inače rekli da su pluća stradala uglavnom od hemijskog otrova sa kojim je dolazio u kontakt. Naime, on je u inostranstvu proletos radio na dezinfekciji ulica, bolnica i ostalih ustanova gde je to bilo potrebno. Dijagnoza je glasila fibroza pluća, dobio je antibiotike, ali je istovremeno poručio Bio-Teo kapi br. 6 za pluća i disajne puteve.

– U isto vreme kada sam saznala za njegovo stanje, i ja sam sebi nabavila isti komplet biljnih kapi, tako da su mu oba značajno popravila zdravlje. Verujem da su i antibiotici koje je koristio pomogli, ali otkako je počeo da pije Bio-Teo kapi, stanje se ubrzano poboljšavalo.

– Već u toku ispijanja prvog kompleta osetio je poboljšanje. Mogao je da napravi prve korake, a kasnije i da samostalno ode do kupatila. Temperatura je ubrzo spala, vratila mu se snaga i sve je više i više počeo da šeta. Iako verujem, kao što sam već rekla, da su i lekovi koje je doktor prepisao doprineli ozdravljenju mog brata, opet smatram da su Bio-Teo kapi bile te koje su mu povratile snagu. Toliko je ojačao posle drugog kompleta da je mogao da mi dođe u goste. Snaga se tada zaista vratila u potpunosti i današ šeta Igmanom bez problema, jednostavno – kapi su ga vratile u život.

Verica smatra da njen brat ovih problema ne bi imao da je na poslu dobio zaštitnu opremu. Kako joj je on ispričao, imali su samo vizire. Izdržao je samo dva dana i odmah je pao. Tamo ga doktori zbog pandemije nisu prihvatili, jer su bolnice bile preopterećene COVID pacijentima. Testiran je nekoliko puta i utvrđeno je da je fibrozu izazvalo trovanje.

– Bio je zdrav i vitalan, na sedmi sprat je išao bez problema pešice, ali hemija je učinila svoje.

– U isto vreme kada sam saznala za njegovo stanje, i ja sam sebi nabavila isti komplet biljnih kapi, tako da su mu oba značajno popravila zdravlje. Verujem da su i antibiotici koje je koristio pomogli, ali otkako je počeo da pije Bio-Teo kapi, stanje se ubrzano poboljšavalo.

Već u toku ispijanja prvog kompleta osetio je poboljšanje. Mogao je da napravi prve korake, a kasnije i da samostalno ode do kupatila. Temperatura je ubrzo spala, vratila mu se snaga i sve je više i više počeo da šeta. Iako verujem, kao što sam već rekla, da su i lekovi koje je doktor prepisao doprineli ozdravljenju mog brata, opet smatram da su Bio-Teo kapi bile te koje su mu povratile snagu. Toliko je ojačao posle drugog kompleta da je mogao da mi dođe u goste. Snaga se tada zaista vratila u potpunosti i današ šeta Igmanom bez problema, jednostavno – kapi su ga vratile u život.

– Bio je zdrav i vitalan, na sedmi sprat je išao bez problema pešice, ali hemija je učinila svoje. Sreća da smo otkrili na vreme Bio-Teo biljni komplet za pluća!

Cena kompleta (sastoji se od 2 različita proizvoda): 

 • Srbija: 1920 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana)
 • BiH: 32 KM (rok isporuke 1-3 radna dana)
 • Crna Gora: 19 € (rok isporuke 1-3 radna dana)

Unesite vaše ime i telefon pa će vas pozvati naše stručno osobolje ukoliko imate pitanja ili želite da poručite.

  * Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergisku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox. Saznajte više klikom OVDE.

  📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

  Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

  ili putem Facebook poruka klikom na:

  m.me/bioteocentar