Bol u grudima se izgubio

Statistika je pokazala da među osobama koje boluju od angine pektoris ima više onih iznad pedesete godine života nego ispod ove granice. Podloga za ovu bolest je neuredan život, pušenje, uživanje alkohola i niz sličnih navika koje oštećuju srce i krvne sudove.

Za gospodina Branka K. iz sela Ločevci, nedaleko od Gornjeg Milanovca, može se reći da sjajno „nosi“ svojih osamdeset četiri godine, ali do pre tri meseca nije bilo tako. Bol u grudima, koji mu je povremeno presecao dah, i ona stalna nemoć što obično čoveka vezuje za postelju nikako se nije uklapala u njegov temperament i navike da se kreće i radi. Požalio se lekaru koji je na osnovu ispitivanja konstatovao da ima anginu pektoris i prepisao mu lekove bez kojih nikud iz kuće nije izlazio.

„Smatrao sam -priča čika Branko –da su mi te nevolje došle sa godinama i gotovo da sam se bio pomirio sa tim da ću ostatak života morati da provedem uz lekove, samo mi je bilo žao što ne mogu da obavljam ni one lakše poslove oko kuće.

Pre tri meseca čuo sam da travar Stevo Marić može nekim svojim biljnim preparatima da mi olakša stanje pa, pošto mi stariji verujemo u lekovito bilje, reših da mu se obratim. Razgovarao sam sa lekarom i on mi je preporučio kapi koje sam ja odmah počeo da uzimam. Posle petnaestak dana osetio sam da se lakše krećem i da mi se onaj bol u grudima sve ređe javlja. Dva meseca kasnije radim kao da nikada nisam bio bolestan od srca: kosim, kopam i bavim se svim onim poslovima koje sam bio prinuđen da ostavim. Sada trošim treći Marićev komplet i mogu da kažem da za sve ovo vreme nisam osećao umor! Marić je za ovu bolest, koja me bila usvojila, pronašao prave trave i kapi koji su mi vratile snagu i otklonile onaj nesnosni bol u grudima.“

Cena kompleta (sastoji se od 3 različita proizvoda): 

  • Srbija: 2880 RSD (rok isporuke 1-3 radna dana)
  • BiH: 47 KM (rok isporuke 1-3 radna dana)
  • Crna Gora: 26 € (rok isporuke 1-3 radna dana)
⭐⭐⭐⭐⭐
Branko K. (84), iz sela Ločevci, nedaleko od Gornjeg Milanovca
» Pročitajte sva iskustva «

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar