Biljke normalizovale krvni pritisak

Mama u početku na pritisak nije obraćala neku posebnu pažnju. Pila je lekove za snižavanje pritiska i nije se mnogo žalila. U početku je katkad zaboravljala da uzme lek, ali s godinama je shvatila da će tablete za snižavanje pritiska morati da uzima celog života pa se sa tim pomirila. Poslednjih petnaestak godina se strogo pridržavala svih lekarskih saveta, ali i  pored toga pritisak joj je stalno bio visok pa je često dostizao i 140/200 mg živinog stuba. To je bio razlog što sam se plašila da će joj stradati srce. Moje slutnje su se ubrzo ostvarile jer se sve češče žalila na srčane smetnje.

Veoma me bilo zabrinulo to što je srce  počelo da joj popušta pa sam stalno tragala za nekim lekom koji bi joj pomogao. Nekoliko poslednjih godina imala je često gušenje, aritmiju i ono neprijatno lupanje zbog koga bi uvek izbledela u licu. Često je imala i bolove ispod grudne kosti pa je lekar bio mišljenja da bi trebalo da ide u bolnicu jer je ultrazvuk pokazivao da sa srcem nije u redu. I meni je nekoliko puta skrenuo pažnju i rekao mi da ambulantno lečenje nije dalo željene rezlutate i da bi trebalo da ide u bolnicu na detaljna ispitivanja i lečenja. Odmah sam shvatila da se mami ovaj pregled nije dopao pa je stalno odlagala odlazak. Ona ga je odlagala, a ja sam stalno insistirala da ide jer sam se plašila najgoreg. I baš kada se odlučila da me posluša ja sam promenila mišljenje. Naime, ja sam uvek imala poverenja u narodnu medicinu, ali danas je zaista lutrija pronaći pravog travara koji se ovim starim poslom bavi ne samo zbog zarade veći iz humanih razloga. Kada sam u novinama pronašao članak o travaru Stevi Mariću odmah sam odlučila da mu se javim. Iz razovora sa njegovom sagovornicom, lekarkom, shvatala sam da joj Marićevi preparati samo mogu pomoći pa sam ih odmah uzela.

Veoma me iznenadilo kad mi je mama već posle tri nedelje rekla da se oseća bolje. To je potvrdio i aparat jer je registrovao pad pritiska. Posle prvog uzela sam joj i drugi komplet i kada ga je potrošila otišla je lekaru na kontrolu. Prvo što je i lekara, a naravno i moju majku, obradovalo bilo je to što je ultrazvuk pokazao da srce radi potpuno normalno i da nema nikakvih smetnji. Krvni pritisak joj se normalizovao, a nestale su i sve ostale smetnje koje su joj godinama mučile.

⭐⭐⭐⭐⭐
Dušica I. iz Čačka
» Pročitajte sva iskustva «
Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul
2880 din. / 47 KM / 26€
Dodaj u korpu

📬 Za više informacija možete nas kontaktirati pozivom ili klikom na brojeve:

Srbija: ☎ 064/33-77-890 BIH: ☎ 065/945-825 Crna Gora: ☎ 069/244-404

ili putem Facebook poruka klikom na:

m.me/bioteocentar