Staro znanje za novo zdravlje

Narodna medicina nikada nije izgubila svoje pristustvo u lečenju najrazličitijih zdravstvenih problema, ali i održavanja ogranizma zdravim. To najbolje znaju narodi koji su ostali u bliskom konktaktu sa prirodom, ili je nikada nisu ni napustili.

Većina nas je još kao deca čula za indijanskog vrača, misterioznu figuru čija uloga u plemenu beše da se brine o zdravlju njegovih pripadnika na svaki mogući način. Ako ništa drugo, ceo koncept je izgledao daleko zanimljiviji nego odlaženje kod doktora, iako deci nije bio ništa manje strašan.

Zapravo, veza između ove dve vrste pristupa medicini je daleko bliža nego što se misli.

Kora vrbe je hiljadama godina imala veoma široki primenu kao analgetik među brojnim plemenima severnoameričkog kontinenta. Koristila se protiv zapaljenja i bolova i jela „živa“. Američki domoroci to tada nisu znali, ali kora vrbe sadrži salicil, koji kada se konzumira pretvora se u salicilnu kiselinu, koja je glavni sastojak aspirina.

Narodna medicina teži da iskoriti svaki deo biljke, pa se tako lišće koristi za kupke ili se od nje prave melemi protiv kožnih oboljenja i osipa. Vrba je delotvorna čak i kada se spali – među Inuitima („Eskimima“) je rasprostranjeno posipanje pepela ove biljke po opekotinama i ranama i time se sprečavaju infekcije.

Među mnogobrojnim biljem i supstancama koje je korišćeno u navedene svrhe, korišćen je i kapsaicin, koji se nalazi u ljutim papričicama, kao i tatula.

Pored toga što imaju vrlo bogatu narodnu medicinu, prastanovnici američkog kontinenta su, između ostalog unapredili modernu medicinu nečim što su sami koristili vekovima pre nego što je bilo šta slično viđeno u Evropi – špric,odnosno njegovu preteču koja se izrađivala od šupljih kostiju ptica i bešika sitnih životinja.

Severnoamerički indijanci su koristili oko 2.500 biljaka u svrhu lečenja i održavanja zdravlja. Međutim, korišćene su i druge stvari iz prirode – životinjske masti, riblja ulja, suncokretovo ulje i smolu aloje, za ono za šta mi danas koristimo kremu za sunčanje. Mnogi domoroci imali su mnogo bolju higijenu zuba od novopridošlih Evropljanja, zbog korišćenja viline kosice za ispiranje usta. Ona je korišćena i kod dece kojoj su ispadali mlečni zubi.

Dren je upotrebljavan za lečenje hemoroda, gde su takođe američki domoroci imali preteču modernih supozitorija, koje su one pravili od kora drena.

Bogato iskustvo svih naroda sveta u lečenju organizma ne zaobilazi ni nas, pa smo ga iskoristili kako bismo vam pružili naše BIO-TEO biljne kapi, koje potvrđuju koliko efikasna može da bude narodna medicina

Nije imao ni malo snage, mišići su gotovo potpuno atrofirali

– Moj otac ima mnogo zdravstvenih problema. Zbog gangrene creva, imao je operaciju, stomačna aorta je takođe izazivala tegobe, i sve je to učinilo da mu oslabi imunitet. Upala pluća se završila emfizemom, opstruktivni bronhitis je zadavao brige, i dan danas je svakog dana po 16 sati na kiseoniku – priča Tanja Mitrović iz Zemuna.

– Nije imao ni malo snage, mišići su gotovo potpuno atrofirali, ali ja sam i dalje verovala da ipak postoji nešto što može da mu pomogne, i bar malo mu popravi kvalitet života. Nadu mi je dao sajt BIO-TEO Centra, i izjave korisnika koji su tamo podelili svoja pozitivna iskustva sa BIO-TEO proizvodima.

– Posle dva popijena kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve, moj otac bolje spava, izbacuje sekret, i ima više snage. Toliko se vezao za kapi, jer su mu stvarno dale nadu da mu zaista može biti bolje. Jedva čeka da prođe pauza između ispijanja kompleta i stalno pita kada će to da se desi, prosto, broji svaki dan. Srećna sam što je smireniji i zadovoljniji, jer mu se kvalitet života bar malo popravio. Lakše podnosi sve.

Sledi i ova izjava: 

– Četrdeset mi je godina, a mogao sam da izgubim posao da nije bilo BIO-TEO kompleta br 6. za pluća i disajne puteve – kaže Milan, ekonomista iz Beograda. Radim u jednoj stranoj firmi, i to sa klijentima. One jeseni pred koronu, imao sam veću prehladu, kako to biva, preležao sam je „na nogama“, pio sirupe i čajeve, čak i antibiotike, ali se kašalj nije smirivao. Gušio me je obilan sekret, i stalno sam se pitao odakle dolazi u tim količinama. Bilo je veoma neprijatnih situacija u razgovoru sa klijentima.

– Prestao sam i da pušim kako bih ublažio kašalj, jer sam shvatio da je to već postao problem na poslu. Ubrzo nakon toga, koleginica iz kancelarije me je pitala da li sam pokušao sa nekim prirodnim preparatima i dala mi je telefon BIO-TEO Centra, uz napomenu da njena majka pije komplet br. 6 za pluća i disajne puteve. Po njenom savetu, odmah sam poručio dva kompleta, i već posle prvog sam iskašljao sve što treba, a drugi sam popio za svaki slučaj. Sada uzimam redovno i Immunodetox kapi BIO-TEO Centra, jer korona i dalje traje, a posao je dobar i ne želim da ga ugrozim novom prehladom.

– „Zarazio“ sam i celu porodicu BIO-TEO preparatima. Moj otac, koji godinama kašlje, popio je dva kompleta kapi br. 6, i kada je video šta je iskašljavao, prestao je i on da puši. Majka dugo godina „vuče“aritmiju i tahikardiju, i nju sam nagovorio da uz lekove uzima i komplet br .1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, i nisam se prevario u oceni da će i njoj pomoći priroda. U stanju je sa drugaricama da ode i do reke, da se dugo šeta, što ranije nije radila, a i duže vreme provodi u kuhinji, zbog čega se bojim da se previše ne ugojim – u šali uz osmeh na kraju dodaje Milan.

Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve, koji se može piti i preventivno, sastoji se od 2 bočice kapi različite po sastavu, i on:

 • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajm
 • Rastvara i smekšava sluz
 • Pomaže kod angine, bronhitisa i traheitisa
 • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 • Olakšava kašalj, pomaže kod astme i upale pluća
 • Olakšava tegobe HOBP (hroničnog oboljenja pluća)
 • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa

Poručite putem sajta klikom na: https://www.bioteo.com/proizvod/biljni-komplet-za-pluca/

Napomena: Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača).

Ukoliko imate alergijski bronhitis ili astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz Bio-TEO komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i Bio-Teo kapi br. 16Saznajte više klikom OVDE.

Biljni komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem, koji se može piti i preventivno, sastoji se od 3 bočice kapi različite po sastavu, i on:

 •  Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
 •  Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
 •  Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
 •  Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
 •  Otklanja posledice infarkta
 •  Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
 •  Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
 • Reguliše pritisak
 •  Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

Poručite putem sajta klikom na: https://https://www.bioteo.com/proizvod/antistres-corvit-cirkul-za-ublazavanje-stresa-pravilan-rad-srca-i-poboljsanje-cirkulacije/m/proizvod/biljni-komplet-za-pluca/

Napomena: Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno.

Uz upotrebu biljnog kompleta ili kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom!

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

 • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
 • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
 • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Bio-Teo komplet br. 6 za pluća i disajne organe: https://www.bioteo.com/proizvod/biljni-komplet-za-pluca/
Bio-Teo komplet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem: https://www.bioteo.com/proizvod/antistres-corvit-cirkul-za-ublazavanje-stresa-pravilan-rad-srca-i-poboljsanje-cirkulacije/

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

ISKUSTVA KORISNIKA

DETALJNIJE O BILJKAMA U SASTAVU KOMPLETA

INFORMACIJE I PORUČIVANJE (rok isporuke 1-3 radna dana):

 • Srbija: +381 62 336-336, proizvodi maloprodaja Beograd, Prizrenska 9, Zeleni venac
 • BiH: +387 65 945-825, maloprodaja Derventa, Kralja Petra I bb
 • Crna Gora: +382 69 244-404, proizvodi dostupni u BENU apotekama širom Crne Gore, a naša maloprodaja je u Rožajama na adresi 30. Septembar bb

Poručite putem sajta klikom ovde: https://www.bioteo.com/proizvod/biljni-komplet-za-pluca/

Bio-Teo proizvode možete poručiti putem telefona, sajta ili Facebook chat-a na kućnu adresu iz celog sveta, a takođe nas možete pronaći u velikom broju apoteka. Spisak apoteka saradnika možete videti klikom na sledeći link ili na sliku ispod https://www.bioteo.com/lokacije/

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.